| TheCreionel a întrebat:

Voua va place ONE DIRECTION? Eu de putin timp m-am uitat peste videoclipuri, poze, biografii de-ale lor si sunt innebunita! Am inceput sa cant prin casa si sa memorez versurile melodiilor.Totusi,Harry si Louis mi se par putin cam salbatici.(Harry posteaza poze nud)! Mie imi place cel cel cel mai mult de LIAM. Este si cel mai normal de acolo si cel mai frumos de cand si-a schimbat tunsoarea. Voua de care va place?

Răspuns Câştigător
| Autumnfeelings a răspuns:

Să fiu sinceră:
1. Melodiile lor sunt uşor de reţinut dacă ştii engleză şi le asculţi atent de cel puţin 10 ori.
2. Harry nu postează poze nud, poate doar stă nud. A se face diferenţa.
3. "Louis" nu e sălbatic(te citez pe tine) ci doar refuză să crească. Cum a spus el: Trăieşte momentul pentru că restul e încert. Şi Harry: Vrâsta e doar un număr şi maturitate e o alegere.

5 răspunsuri:
| lariistyles69 a răspuns:

Si eu la fel ca tine..am devenit innebunitalaughing Harry nu posteaza nud straight face E preferatul meu

| lariistyles69 a răspuns:

Si Louis nu e salbatic. O fi el cel mai mare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si cel mai matur. laughing Le ador accentul love struck De cand ascult, mi-am imbunatatit engleza.

| Andra3000 a răspuns:

Eu ador One Direction:* Mie imi place de LIAM si ZAYN

| laramistigan27 a răspuns:

Naaaaaaspaaaaaaa laughing

| Andreutza184 a răspuns:

Mie imi place de Louis, mai ales accentul lui :X. Dar si restul sunt draguti. Daca te uiti la videoclipuir filmate de ei Louis e cel care ii face sa rada de obicei.