Sunt de aceeasi parere cu tine.Ador site-ul TPU si stateam foarte mult pe el dar din pacate in ultima vreme nu prea am timp deoarece sunt cu scoala, cu temele etc
Imi place situl si acum, nu mai stau atat de mult pe el ca la inceput. Asta pentru ca am facut exercitii de vointa si pentru ca ma descurajeaza multitudinea de teme care apar si care ocupa locul unor intrebari adevarate, de la oameni care chiar intreaba ceva interesant, nu de la copii lenesi! Dar in total stau cam 2 ore pe zi!
Buna! Da, imi place ff. muult
L-am descoperit prin intermediul unei prietene...
Si imi place ca ajut persoane si ele la randul lor ma ajuta pe mine
Nu pot spune ca am un timp exact petrecut pe acest site insa imi place sa ajt oamenii, si, cand am o anumita problema, sau am nevoie de un sfat aici vin, este o comunitate foarte mare si un ajutor in plus nu strica niciodata!
Esti inca la etapa din viata in care totu-i roz. Stai sa vezi ce tip de specimene mai utilizeaza acest site si nu o sa il mai apreciezi asa mult. E tare din anumite puncte de vedere...
Si noi ne bucuram pentru tine )) da cit poti sa stai ma rog pe el, asta ce-i site de socializare, stau doar cind vreau sa pun o intrebare, citeodata mai ajut lumea cu ce pot!
Mony_4137 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: