| amandina_9414 a întrebat:

vreau sa imi adaug mai multi vecini pe barn buddy la hi5.am dat la add neighbors, am trimis o gramada de invitatii, vreo 20 dar nu apare nimeni.am inteles ca ar fi oarecum o smecherie.adica un link la care sa atasezi detalii din linkul celui pe care vrei sa il adaugi. va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| ShiNee a răspuns:

Mentionez ca urmatorul raspuns e dat de fapt de utilizatorul nellyneliana la o intrebare asemanatoare :

Intri pe fiecare profil al celor care joaca barn buddy si sus in bara iti apare linkul respectivului profil, de ex.:

http://www.hi5.com/friend/p123456789--nume--html

Din link copiezi numarul: 123456789 fara litera p

Incarci linkul de mai jos intr-o noua pagina web, iar dupa "r":" copiati numarul de mai sus "

http://www.hi5.com/......pCanvas.do

apoi Enter... astepti sa se incarce jocul, si ai inca un prieten in plus :)

mie nu mi-a mers nu stiu ce gresesc dar sunt o multime care spun ca merge.:-s...

uite si linkul cu intrebarea asemanatoare http://www.tpu.ro/......dauga-mai/

anuntama plz daca merge si la tine

10 răspunsuri:
| ShiNee a răspuns:

Si mie de ce nu imi merge? crying( spune Your neighbor request failed because you don't seem to be Hi5 Friends with the user. If you are Hi5 Friends with the user, please try again later.

acelasi lucru imi zice si cand trimit invitatii normale.

si sunt prieten cu persoana respectiva si tot nu merge...

| niko a răspuns:

Nu iti apar asa pe moment veciniihappy
Dupa ce le.ai dat invitatia ei au primit. o si de abia dupa ce dau accept la invitatie o sa ii ai ca prieteni happy

| amandina_9414 explică:

Da eroare la invitatii.la faza cu linkul apar imediat.trebuie doar sa joace.

| amandina_9414 explică:

A mers.multumescbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cea ce a spus Shinee mai jos mi se pare foarte complicat si nu ar fi meritat fundita Dbig grinbig grinlove struck

Eu o sa iti zic ceva mai usor:

cand intri in joc mai jos scrie,, Your neighbor,, sau ceva de genubig grinhappy U dai acolo sh o sa iti apara toate pers din lista ta tongue. Dai pe o singur profil(imag). sh dai OK. dupa aia o sa iti apare linkul tau il copy si in final poti sa it tr celor dupa mess sau doar sa il lash la statusbig grinbig grin

Asta a fost tot sper ca ti-am fost de ajutor big hug chiar dc nu m-am facut eu asa explicita:*:X

p. s( poti sa imi lash sh mie fundita dc mai merge?)
Ms dc DA :*love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesccccccccccccc
merge:X:X:X:X:X
esti tare de tot mersi muuuult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc dar styam deja astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Your neighbor request failed because you don't seem to be hi5 friends with the user. if you are hi5 friends with the user please try again later (am incercat de toate...degeaba... am 160 de prieteni si vreau mai multi numai ca la unii cum ar fi vreo 40 de prieteni imi scrie prostiia asta, dc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu cum sa faci!
mai intai ai prietenii acolo si ii bifezii tu dar pe fiecare rand de prieteni sa nu fie bifati toti ci sa fie aproape toti bifati si apoi dai sent invitation!