| cristinica20025 a întrebat:

Vreau să-mi fac o revistă pentru adoleşcenţi. Dar făcută de mână. Mă gândeam să scriu sfaturi pentru băieţi şi fete despre modă, cum să te distrezi, cum să cucereşti un băiat/o fată, ce muzică să asculţi, o rubrică în gen,, aşa da, aşa nu,, şi alte chestii. Dar nu ştiu ce nume să-i pun. De preferat în engleză.

Răspuns Câştigător
| anamariagabi a răspuns:

Faina idee...iti uraz BAFTA si numele nu stiu:our magazine, fashion all, around the world, EVERYONE sau everyone has an opinion! sper ca te-am ajutat!big grin

10 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Hai băi, fii serioasă. Cum ești tu în măsură să dai sfaturi cuiva din moment ce ai aceeași vârstă și mentalitate? E ca și cum s-ar privi ei în oglindă și-ar începe să vorbească. Nu vreau sa par cinic dar bacul a demonstrat că o mare parte oricum habar nu au limba română și tu îi iei cu engleza? M-ai făcut să râd.

Răspuns utilizator avertizat
| Gizăz a răspuns (pentru cristinica20025):

Am fost direct, franc și puțin abraziv. Dacă asta numești tu nesimțire înseamnă că vei avea probleme mai departe. Când chiar vei da de nesimțiți. Să știi că a aproba tot ce realizezi plafonează. Minciuna de dragul sufletului tot o formă de nesimțire e.

Răspuns utilizator avertizat
| Oti a răspuns:

Parca ai 9 ani:oCe revista sa faci la varsta asta?:-s

| Bianca_3321 a răspuns:

Pai daca vrei sa fie in engleza si este si despre fete si despre baieti, ce spui de Girls and boy, Let the party, Be cool

| Bianca_3321 a răspuns:

Uite cateva: Bee cool, Let the party sau Boy and Girls

| Andrei_4336 a răspuns:

How to...

| Yrinaa a răspuns:

Dream girl or boy. love struck

| Yrinaa a răspuns:

Uite cateva :
Dream girl or boy.
Girls and boys
All about -fashion
-girls and boys