Poi te ajut eu:pe prima pagina poti scrie ceva de genu :Jurnal,Viata mea, Secretele mele(asta in cazul in care doresti sa scrii secrete in el), pe a 2 pagina scrie niste date despre tine ceva de genu: nume,prenume,data nasterii,culoarea parului,culoarea ochilor,hobby-uri,animal preferat,culoare preferata,semnul preferat si tot pe a doua sau pe prima pagina(cum vrei tu)poti pune o poza cu tine si sa mai desenezi ceva frumos: inimioare,floricele,animale,fundite,poti scrie cu creioane sau carioci ceva de genu:Cool,Cool girl,Pretty,I am pretty, Lol, nu stiu asa ceva(ar arata dragut sa dai si cu sclipici la tub sau pixuri cu sclipici ). Apoi pe urmatoarele pagini poti incepe spunand:''Draga jurnalule...''sau incepi direct cu ce vrei sa scrii tu si poti scrie cu pixuri colorate(ar arata dragut).Eu sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-ti placa cum va arata daca imi vei asculta sfaturile.Eu m-a facut la fel si arata oarte frumos...a si poti folosi si niste stampile daca ai :d .Pa!
Mersi mult, Anisia! Chiar imi este de folos...mersi ca m-ai ajutat!
Cu placere!Oricand!
Da, dar vreau sa il fac eu. Sa cumpar un carnet frumos si sa imi dati idei cum sa-l decorez, sa-l aranjez...
Heyy surioara!
Fata care ti-a trimis mesajul cu site-ul,, copertide jurnal,, nu e cel corect ci:,, jurnale.ro,,.Daca vrei inscrie-te si tu si fa-ti un jurnal si poti sa dai sa nu il vada nimeni sa sa nu ai nici un comentariu la el! E sooooooooooooper taaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee! Fundooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi?
PaneraaRozz întreabă: