De fapt placa se foloseste de peste 18 ani ca sa se evite aceste efecte. Ti-as recomanda ca sa o folosesti cat mai rar, ca sa nu iti pierzi parul. Funda?
Daca te indrepti in prostie, da...vei ramane cu putin par in cap.eu mi-am luat o placa Reghminton si este forte buna. funda?
Buna da placa poate arde parul dar de obicei ti-l arzi doar daca este ud :p.Ar fii bine sati ei o placa la care poti regla temperatura
Normal ca adr parul si placile si ondulatoarele. adica la grede destul de mari se indreapta sau increteste parul si firul incins se subtiaza se arde in momentul in care tragi iti si cade parul dar daca tu chiar ai de gand sa iti iei placa iti recomand unele cu care poti sa reglezi gradele (la temperaturi cat mai mici sa iti indrepti sau sa-ti incretesti parul pentru a avea un par sanatos mai mult timp) dar oricum cat de buna ar fi tot o sa ti se subtieze firul de par
`Il arde dar despre caderea lui nu stiu Poti folosi produse pentru ingrijirea parului si poti folosi placa mai putin. Eu mi-am cam distrus parul pentru ca il intindeam foarte des;;]. Funda?
Yurisa întreabă: