| LostInHell55 a întrebat:

Buna vreau sa stiu care este parerea voastra despre bisexuali.Eu fac parte din categorie.Sunt bisexuala.Si ma atrag uneori si fetele.Inca nu mi-am gasit pe nimeni care sa fie ca mine. Daca este cineva de pe TPU.Sa fie fata.Si din Arad.contactati-ma pe :urascmerele. Plz Fara comentarii

4 răspunsuri:
| xAvrilx a răspuns:

Ce parere am?
Nu are nimeni ce comenta straight face. Fiecare cum l-a lasat Dumnezeu, dar incearca sa te abtii si vei rezolva straight face

| Linilerei a răspuns:

Avril, din moment ce nu înțelegi bisexualitatea în sensul lui nu există termenul de a te abține. Și eu sunt bisexuală și nu este nimic rușinos, o nenorocire sau altceva. Toți ne naștem bisexuali. Adică nu ținem cont de un anume gen. Mai târziu ( din pricina unor condiții ) ajungem să alegem genul care ne atrage mai mult. Unii aleg un singur gen ( gay ) alții pe ambele. ( bisexualii ) iar ultimii sunt fatăxbăiat. Nu ai ce să rezolvi, fiindcă asta este natura ta. Nu e nimic ce să te abții sau mai știu eu ce. Bisexualitatea este din naștere apărută, mai târziu hotărăști ce alegi. Cât despre atrasul fetelor e normal. Fetele sunt mult mai atractive în general ca băieții și ajungi să înțelegi natura lor fiindcă ești ca ele. Numai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| AntoniaHetfield63 a răspuns:

Eu sunt... Csf. rolling on the floor) Da nu is din Arad.