Nu este un pacat sa te indragostesti de nimeni. Se poate spune ca te indragosteti de persoane nepotrivite in nici un caz nu este vorba de pacat. Paste fericit!
Nu e pacat si el e tot om dar daca este insurat nu prea ai sanse bafta-n dRagoste!
Pai este pentru ca popa nu trebuie sa se casatoreasca vreodata si cred ca nici sa sarute o fata.
Nu cred.dumnezeu a zis : : luativa. yubitziva si inmultitiva. deci nu pre acred.dar de ce religie este? daca e catolieca...el n-are voie. daca e ortodoxa.da poti
Hm.eu cred ca da! bine. daca el se lasa de slujit e mai bine.te rog frumos nu-i spune asta incearca sa nu-l mai iubesti! este pacat!
Este pacat deoarece daca te indragostesti de el va trebuie sa ai momente intime si de oarece este popa nu are voe sa aiba astfel de momente
Conceptul de pacat e o mizerie inventata de biserica pentru a tine masele in friu si a da iluzia unei moralitati intretinute cu ajutorul lor. Popa sau nu, daca e om de treaba... sau chiar daca nu e, nimic nu te poate opri sa te indragostesti de cineva. Modul in care actionezi sub impulsul sentimentelor, deja e alta poveste...
Nu e pacat,ba e chiar indicat pentru un popa tanar, chiar si pentru tine e bine daca stii ce sa-i oferi unui preot, ca el sigur are ce sa-ti ofere...
` ce intrebare...dc sa fie pakat? nu e niciun pakat da de un parinte:?` u crezi ca o sa se uite la tine?` nu seriouS acum e parinnteE
Depinde de religie... daca esti ortodoxa nu e pacat dar trebuie sa te casatoresti cu el si sa fii virgina dar daca esti catolica din cate stiu eu ei nu se casatoresc niciodata, deci...
Bai stati putin ca nu sunt indragostita eu si o prietena de a meah si a vrut sa vada dk este pacat.
Nu este nu te lua dupa ei.au minte de adulti deci. poti fi si nevirgina...dar. daca e catolic.nu poti dar preot ortodox poti.si sal fu**. nu acum serios dumnezeu a zis : luativa, yubitziva, INMULTITIVA! deci.nu este
@DragutaSexy
cine ti-a spus tie ca un parinte nu trebuie sa sa casatoreasca si nici sa sarute pe cineva?
poate vrei sa zici un calugar...
nu cred ca e pacat...
Nu,absolut nu.De ce ar fi? Dacă este călugăr, atunci el ar păcătui dacă s-ar îndrăgosti de tine. Dacă e un diacon, sau în preot în devenire nu este nici o problemă.
Eu cred ca este pacat. Dupa aia cand vrei sa te casatoresti nu poti pentru ca preoti nu se casatoresc in timp ce sunt preoti.
@Eduarx nu poate sa-l f**a pentru ca e obligatoriu ca pentru a deveni preot, ortodox, sa depui juramantul de castitate, adica sa fie virgin si el si viitoarea lui sotie si de asemenea preot va fi numit doar dupa casatorie. La catolici e mai complicat pentru ca ei nu au voie sa se casatoreasca nici sa aiba niciun fel de relatie amoroasa cu vreo femeie. Deci daca el nu este inca preot nu e pacat, dar daca e deja preot inseamna ca e si casatorit, asa ca presupun ca e pacat dat fiind ca deja are o familie, repet in cazul in care este ortodox.
PS: lamureste-ne si pe noi ca eu chiar devin curioasa