Salut!
M-ai chemat şi, am venit! Pentru această felicitare ai nevoie de un carton mai măricel şi nu foarte gros (pe care îl vei tăia la dimensiunile pe care le doreşti), un foarfece, carioci/acuarele, puţin sclipici (dacă nu ai, poţi lua de pe un globuleţ pe care îl vei sacrifica sau nu), un chibrit sau o brichetă), foaie colorată, o panglică, un lipici săpun/lichid, un perforator.
1. Tai cartonul la dimensiunile dorite (sau formele dorite) şi la aceleaşi dimensiuni tai şi foile colorate pe care le vei lipi de o parte şi de alta a cartonului.
2. Din cartonul care ţi-a rămas faci diferite forme (moş crăciun, om de zăpadă, brăduţ, ren etc). Le colorezi şi pui deasupra sclipici (depinde cu ce colorezi, daca foloseşti carioci poţi întinde cu o pensula puţin lac de unghii deasupra şi apoi poţi presăra sclipiciul, dacă foloseşti acuarele poţi presăra sclipici când este încă proaspăt); aceste forme vor fi lipite de scrisoare.
3. Cu chibritul sau cu bricheta arzi scrisoarea pe margini (este opţional, dacă nu ştii să le foloseşti, treci peste).
4. Faci cu perforatorul una sau mai multe găuri şi legi frumos cu o panglică colorată.
5. Pui într-un plic şi scrii la "Destinatar" Moş Crăciun.
Cam atât mi-a ieşit din cap la ora asta.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Salut din nou, denisa!
Mă bucur că/dacă te-am ajutat! Mulţumesc pentru apreciere!
Numai bine!
Pumpkin Pie
XxDyaxX întreabă:
anonim_4396 întreabă: