| Madalyna29 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri asa mai de indiferenta, smechere si amuzante. Dar vreau ceva mai nou, nu din alea pe care tot le-am mai vazut pe la altii, ceva mai cool laughing. Asa, pai, dau funda pentru cele mai multe si cele mai interesante >:

Răspuns Câştigător
| Diiiaaa a răspuns:

Parcă profitam de fiecare minut atunci. Mi-e dor de toate fețele alea de copii, care au devenit fețe de adulți cât ai clipi.

Nu există minciuni . doar adevăr fără dovezi.

Nu știe nimeni de ce ai rezistat până azi . Știi` , vine o zi când din nou ai să cazi !

De ce totul s`a terminat? De ce a trebuit să creștem? ... Nu știu ! ... Parcă mai frumos era la stadiul de copiI.

Știi cum e? În viață nimic nu e perfect!

Tot ce`a fost frumos s-a dus și numai e. Ca prin magie! Ce îmi place mie dispare repedee .

Fericirea e cântărită în baloane de sapun. Ele se sparg când visele ți se prefac în scrum.[on the phone

Ai multă ambiţie când spui că mă poţi avea oricând ... Aş prefera să stau deasupra ta , s`arunc cu pământ ! devil

Prin momente grele trece oricine. Contează cine e lângă tine!

Pentru că atunci când mă gândesc la el zâmbesc fără să vreau !

Dacă viața e în alb și negru atunci când tu vrei să zâmbești și lacrimi curg , ia culori și spune tu poți să le oprești !

Împărțim aceleași gânduri dar nu și aceleași vise.

mi-aș dori să mai fiu fetiță mică • Pentru că juliturile din genunchi se vindecă mai repede decât inimile frânte •
Ai o lume a ta . Caut`o .

Minciuna doare , gesturile îndepărtează , atitudinea produce ură , greșelile nasc regrete , persoanele schimbă persoane.

Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.

Nimic nu este mai scump decat o sansa ratata.`!

Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.Ea tot cu zâmbetul a rămas,tu tot cu ea în gând .

Am învăţat să am răbdare. Că totu-ţi iese atunci când nimeni nu te crede-n stare !

•Ştii . Speranţa moare ultima!

Într`o lume alb si negru . Am tupeuu sa visez in culorii . :]]