Parcă profitam de fiecare minut atunci. Mi-e dor de toate fețele alea de copii, care au devenit fețe de adulți cât ai clipi.
Nu există minciuni . doar adevăr fără dovezi.
Nu știe nimeni de ce ai rezistat până azi . Știi` , vine o zi când din nou ai să cazi !
De ce totul s`a terminat? De ce a trebuit să creștem? ... Nu știu ! ... Parcă mai frumos era la stadiul de copiI.
Știi cum e? În viață nimic nu e perfect!
Tot ce`a fost frumos s-a dus și numai e. Ca prin magie! Ce îmi place mie dispare repedee .
Fericirea e cântărită în baloane de sapun. Ele se sparg când visele ți se prefac în scrum.[
Ai multă ambiţie când spui că mă poţi avea oricând ... Aş prefera să stau deasupra ta , s`arunc cu pământ !
Prin momente grele trece oricine. Contează cine e lângă tine!
Pentru că atunci când mă gândesc la el zâmbesc fără să vreau !
Dacă viața e în alb și negru atunci când tu vrei să zâmbești și lacrimi curg , ia culori și spune tu poți să le oprești !
Împărțim aceleași gânduri dar nu și aceleași vise.
mi-aș dori să mai fiu fetiță mică • Pentru că juliturile din genunchi se vindecă mai repede decât inimile frânte •
Ai o lume a ta . Caut`o .
Minciuna doare , gesturile îndepărtează , atitudinea produce ură , greșelile nasc regrete , persoanele schimbă persoane.
Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.
Nimic nu este mai scump decat o sansa ratata.`!
Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.Ea tot cu zâmbetul a rămas,tu tot cu ea în gând .
Am învăţat să am răbdare. Că totu-ţi iese atunci când nimeni nu te crede-n stare !
•Ştii . Speranţa moare ultima!
Într`o lume alb si negru . Am tupeuu sa visez in culorii . :]]
Simona1245 întreabă:
buterfly_4339 întreabă:
AmandytaErhan întreabă:
Yurisa întreabă: