Http://www.statusuri.ro/ funny
http://www.statusuri.ro/statusuri-de-dragoste.html dragoste
http://www.dedragoste.com/......enger.html dragoste+prietenie
http://georgyana-sweet-girl.piczo.com/......uslastatus aste suplimentare... funda pliz! ti-am dat cele mai multe!
Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine
Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tine. Stau si te privesc cum treci…. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna
"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult!
Cand plangi inseamna ca esti trista,cand te incrunti inseamna ca cineva te enerveaza, cand razi inseamna ca esti fericita, dar cand zambesti esti cea mai frumoasa fata de pe pamant
Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!
Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…
Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!" :
Nu uita ca tu ai ales` sa te indepartezi…ti-am spus ca daca faci asta nu o sa ma mai vezi ««
» »Imi zici ca e golan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeste pe mine…
Nu E nevoie Sa Ma placa toata Lumea.La fel Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe toti!
»Am incercat sa fiu cat mai buna pentru tine, Dar si-asa tie nu ti-a pasat de mine. Dar nu`i nimic acum s`a terminat, Tu ai fost cel care ne-a indepartat. «?
? Te las sa fi un vagabont… Nu baiat de casa, sa ducem impreuna o viata frumoasa Daca as putea,te-as schimba… Dar am nevoie de un vagabont in viata mea:X?
? Daca eu sunt subiect de barfa … Atunci tu estio tarfa! Tu impotriva mea … Eu mereu deasuprata!"?
? DaCa `ramai fara glas`, cazi in impas, Eu te ajut sa zambestisi sa treci de orice drama
Realitatea bate si platoul de filmare…Viata e frumoasa fara efecte spleciale….Trecand peste toate cu lacrimi pe obraz.Tu traiesti doar in amintirile ce mi-au ramas…«
Cum e cand persoana iubita te ignora,cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta?……. inima iti plange,dar n`ai ce face! Iti vine sa urli dar te abtzii,taci,plangi……"«
» Fenomenal deloc` banal demential` chiar fataL ` original sh `senzual Nu ` creZi ca real?
Am un caracter puternic….imi place sa fiu EU….sa nu arat tristetea din sufletul meu
Fata desteapta saruta, dar nu iubeste, asculta dar nu crede si pleaca inainte de a fi dezamagita
Zambeste celor care te urasc……Sa simta ura ta…. Zambeste celor care te ubesc…Sa simta dragostea ta…Iar daca cei pe care ii ubesti…Te ignora…Zambeste sa simte indiferenta ta…
De cate ori vei privi cu ura si manie de atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie
Lasa’ma cu textele…ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut….si daca nu a fost asa.a fost pentru.ca n’am vrut!
DE TRADARE:
Nu stiu sigur daca acestea sunt asa "DUREdevil".dar iti voi da cateva.
• Nu sunt un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar…
• Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
• Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata !
• Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului.
• Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
• Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.
• Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
• Eu nu sufar de nebunie … ma bucur de ea in fiecare minut.
• Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
• Fugi de tentatii….dar incet sa te poata ajunge.
• Inteligenta ma urmareste….dar eu sunt mai rapid.
• Munca nu a omorat niciodata pe nimeni……dar de ce sa risti?
1. Mai adu bere ca tot urata esti
2. Ce face un rrom prima data cand deschide calculatorul? Cauta in Recycle Bin.
3. Ce ciuda imi este ca nu imi iese schema aia cum o da Ronaldinho de 7 ori in bara ! Nu-l inteleg ce ghinion are…
4. Cei mai buni magicieni sunt barbatzi: f*t si dispar…
5. Simti? M-am basit…
6. Daca-s avea fata ta mi-as da parintii in judecata…
7. Cum de esti inca aici?credeam ca gradina zoologica e inchisa noaptea…
8. Dumnezeu a facut cerul.pamantul.apele.te-a facut pe tine…cu totii facem greseli…
9. Imi vine sa-ti sparg dintii…dar de ce sa te fac sa arati mai bine?
10. Hell was full, so I’m back!
11. Majoritatea oamenilor sunt de acord cu cel ce-si tine gura !
12. La voi inspiratia e ca ciclul… vine o data pe luna !
13. Cea mai buna vopsea de oua e rujul.
14. Lasa ca daca vreau sa vb. te caut eu !
15. nu cred ca-s misogin…cred in egalitatea dintre sexe…toate femeile sunt egale intre ele
16. Nu va prefaceti ca aveti orgasm.nu ne pasa oricum
17. Puneti-mi si voi o intrebare desteapta, ca de pilda: De ce nu pica Luna in capul meu?
18. Yesterday i told you to fuck off, but now i feel sorry. Alright, you can fuck back on again.
19. Azi noapte am avut un vis umed despre tine… Am facut pe mine razand cand tu ai cazut de pe o stanca.
20. Nu te gandi la tine ca la o femeie urata, ci ca la o maimuta frumoasa.
• Toti avem o pereche de aripi, dar numai cine viseaza invata a zbura…
• A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
• Dati-mi un vis de trait ca realitatea ma omoara….
• Sunt oglinda adevarului uitati-va inauntru si descoperiti golul ce este in voi…
• Vorba multa…….saracia omului…
• Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?
• Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.
• Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul!
• Hai sa trecem la fapte ca de vorbe m-am saturat !
• Domina ca sa nu fii domniat!
• Nu sunt un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar…
Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !
Daca le dai prea mult atentie esti o zdreantza, ia atitudine fetitzo si scuipa`i in fata
Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu . da-i in mortsii masii pe cei care mi-au vrut rau ! `
Ce te-ai gandit ca indiferentsa ta ma doare? ha`?! nu te-ai gandit . ptr.` mine mai existi oare?
Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Shi isi joaca bine Rolul, inOcenta, chip pervers.
Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.
Sa taci cand vorbesc eu ! Nu`mi place sa mintsi atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replik mea !
Am greșit... Știu frate da nu mai am ce să fac Și ce vină am eu că n.am știut cum ești,de fapt?
Ma Urasti? Problema Ta.•Tupeista?Pt ca trebuie sa fiu mereu peste tine! •Vrei sa`mi devii prieten?Demonstreaza`mi ca meritzi •Indiferenta?Daca nu ma interesezi •Te urasc?mi-ai dat motive •Falsa?Doar cu unii •Te Deranjez? Iarta`ma,Chiar Nu`mi Pasa
Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceasi fata cuminte cu ganduri rele in minte
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE !
Dabea astept ziua`n care vei veni , plangand la mine spunandu`mi: Iartama ! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Eroare Pa!
Te iubesc dar nu iti pasa, mie dor de tine dar nu te intereseaza, te doare'n p**a, deci lasa !
Nu sunt un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar…
• Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
• Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata !
• Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului.
• Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
• Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.
• Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
• Eu nu sufar de nebunie … ma bucur de ea in fiecare minut.
• Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
• Fugi de tentatii….dar incet sa te poata ajunge.
• Inteligenta ma urmareste….dar eu sunt mai rapid
.
• Munca nu a omorat niciodata pe nimeni……dar de ce sa risti?
Ii place indiferenta...dar loveste-o/l ca priviri ciudate...o sa apara dependenta .si vei vedea ca-o/l dai pe spate /
Cine ma cunoaste stie care'i adevarul, 100 de intrebari tu esti urmatorul
Lume falsa peste tOt.de dusmani numai am loC`.unde merg unde pasesC`mereu de ei ma lovesC`.toti sunt la fel.n`au piC`de caracter...
Nu te bag in seama? Pt ca imi iei aeru...Vezi ca sunt okupata.Nu te Baga .Vrei bataie? Doar cere.Te doare ceva? Un singur lucru sa`ti spun : HAI PA
Am auzit ca omul e parsiv.Esti cu el de multa vreme el vrea multe.Dupa ce te trezesti e o poveste.
DE DRAGOSTE:
Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit . iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta . Acum e tarziu, sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos. sau depanat atatea amintiri,atatea ganduri frumoase ,atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi. Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete , imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata. Ma intreb mereu acelasi lucru de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi daca nu suntem facuti unul pentru celalalt. De ce ne-am intalnit ?De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu? . daca nu am fost alesul inimii tale.De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el? Oare exista dragoste absoluta? Sau ochii care nu se vad se uita? Cand imi amintesc clipele petrecute impreuna imi vine sa mor de dorul lor . A fost un vis aproape implinit! m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor,ca sa retraiesc inca o data clipa noastra… Imi amintesc primele clipe in care ne-am cunoscut , clipele pe care le-am petrecut impreuna , toate acele zile in care mergeam tinandu-ne de mana si povesteam , primele momente petrecute impreuna ca iubiti , nu voi uita primul sarut , clipa cand in brate ne strageam si simteam cum iti batea inima , cum ne alintam si ne sarutam. cat de dulce putea fii sarutul tau. cat de mult imi placeau ochii tai , Nasucul tau, gurita ta .cat de mult te iubeam… Imi amintesc tot.acele nopti frumoase,cand ne iubeam amandoi nebuneste la lumina stelelor si ne sarutam frantzuzeste.Cum as putea uita asa ceva.Dar tu cum ai putut sa uiti asa ceva ? A fost o parte din visul la care am visat o viata intreaga. Pentru un moment imi venea sa plang de fericire , credeam ca tu esti persoana la care visam de atata timp, asa cum ai spus si tu. Am stiut de la bun început ca vei pleca, dar inima mea a refuzat sa creada ca ne vom desparti . Visam alaturi de tine, insa acum mi s-au spulberat toate visele. Nu credeam ca ultimul sarut va fi atat de plin de suferinta. Imaginea ta îmi apare in minte de multe ori.apari ca un înger.Te uiti la mine cu blândete, îmi zâmbesti ca atunci. si.dispari! Acum sper ca esti fericita,stiu ca nu mai insemn nimic pentru tine , dar ma multumesc sa stiu c-a fost candva.ceva intre noi si ca am trait amandoi acelasi vis. Sper sa nu ajungi sa suferi asa cum sufar eu. In sufletul meu va ramane mereu acel sarut dulce cu care mi-ai furat inima.Iar numele tau este scris in inima mea el va ramane acolo pentru todeauna . Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc.un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga , pentru ca asa cum ti-am zis ai fost cel mai bun si mai scump sufletel de om pe care l-am intalnit vreodata... alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea. De ce am crezut ca tu esti ingerul pe care m-i la trimis Dumnezeu ? Ce te-a facut sa crezi ca nu esti tu persoana care imi apartine ? Cateodata noaptea te visez. ca te tin in brate si ca te strang la piept . as face orice sa nu ma mai pot trezi din acel vis frumos. as dormi o viata intreaga pentru ca stiu ca daca deschid ochii si ma uit langa mine tu nu mai esti .visez ca te voi avea inapoi odata.ca voi retrai acele clipe minunate.in care sa iti mai aud glasul cum imi sopteste "te iubesc" visez ca te strang iar la piept si ca simt cum iti bate inima si imi soptesti ca bate numai pentru mine.Visez ca ne mai trezim amandoi impreuna si ca esti iar in bratele mele.as face orice sa mai retraiesc acele clipe frumoase . O singura data in viata gasesti dragostea adevarata…si asta daca ai noroc.soarta a dat peste mine si am gasit-o ! Dar pana la urma din cauza mea si din cauza ca tu ai inteles altceva s-a spulberat tot !Cand am scris aceste randuri mana mea a scris dupa dictarea creierului si a sufletului caci ochii mei nu au mai vazut au fost plini de lacrimi iar inima mea mai avea un pic si inceta sa mai bata , fiecare lacrima care a alunecat pe obrazul meu,a fost o picatura din dragostea enorma pe care am purtato pentru tine.Am incercat sa scap de ele dar au ramas in sufletul meu. vreau sa iti spun ca ti-am scris o scrisoare cu picaturi de lacrimi din sufletul meu iar cu vantul ti-am soptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie pentru ca eu nu mai pot . Cand simti o adiere de vant sa stii ca eu am trimis-o , de dorul tau ,ca sa stii ca eu inca ma mai gandesc la tine esti singura persoana pe care nu am reusit s-o uit.desi nu mai suntem impreuna , nu pot sa mi te scot din gand .vreau sa vii sa-mi stergi lacrimile si sa-mi spui ca ma iubesti.sa ma strangi in bratze,te vreau inapoi langa mine.dar stiu ca nu se poate. Intr-o zi o picatura de ploaie sau un fulg iti va atinge usor obrazul sau buzele !nu il alunga pentru ca acela sunt eu .atingandu-te,mangaindu-te , si soptindu-ti cat de mult te-am iubit . poate odata imi vei auzii glasul si te vei intoarce la mine. sa iti spun acel cuvant pe care in fiecare zii ti-l spuneam cu gandul , cu fapta , sau cu vorba. Acel cuvant care venea din adancul sufletului meu.Acea expresie care ma tulbura. Acel ."Te iubesc". < Am incheiat Multe Relatzii fara sa privim inainte, fara sa privim inapoi, fara sa privim. Pentru ca ochii Nostrii erau prea plini de lacrimi pentru a mai putea privi.Raman lacrimi grele si sarate, raman nopti nedormite si clipe nedorite, raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns, ramane gandul ca poate intr-o zi.se va schimba ceva.< De Multe Ori.Lumea nu era a noastra, lumea nici nu exista, noi eram lumea.Cand Eram alaturi de Persoana iubita. Totul Parea Un Joc. DuPa Aceea. Traiam cu amintirea iubitei , cu vorbele pe care mi le rostea candva, cu promisiunile pe care mi le facuse candva. Dar.Se spune ca Dumnezeu le da oamenilor exact cat pot duce si ca sunt incercari pe care le primim tocmai pentru ca le putem duce.De Aceea.Niciodata Sa Nu Incetam Sa CREDEM IN IUBIRE. De crezi ca iubirea- i un joc De crezi ca iubirea nu doare, N-a fost iubire a fost un joc N-ai iubit, iubirea doare . Dar Nu Uita. Ca Intotdeauna.Cineva Este Acolo Pentru Tine. Si Oricat de Mult Am Suferii. E si mAINE O Zii. > iubirea este.hmmmm.nimeni nu stie ce este.dar cu totii cunoastem sentimentul.cel putin o data in viata simtim ca iubim.iar atunci suntem in nori.dar de cele mai multe ori ajungem pe pamant inapoi.dar avem senzatia ca mult mai bine ar fii sub pamant.asta e iubirea.incepe cu niste "fluturi" in stomac.dupa iti cresc aripi.ajungi sa zbori in inaltul cerului cu pers pe care o iubesti.dar vine furtuna ( gelozie, posesivitate, minciuni, infidelitate) si parca deodata te ratacesti.ii scapi mana.si nu'l mai regasesti.si atunci aripile se usuca, cad si odata cu ele cadem si noi.si ajungem sa vedem din nou cruda realitate. Am trait cu totii o iubire imposibila, o iubire ilegala si naiva, in care iti spuneai mereu ca se va intoarce, ca se va schimba. Am crezut cu totii intr-o relatie care parea ca va dura pentru intotdeauna, si am platit scump pretul naivitatii pentru ca "intotdeauna" pare sa nu existe. < Am incheiat Multe Relatzii fara sa privim inainte, fara sa privim inapoi, fara sa privim. Pentru ca ochii Nostrii erau prea plini de lacrimi pentru a mai putea privi. Raman lacrimi grele si sarate, raman nopti nedormite si clipe nedorite, raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns, ramane gandul ca poate intr-o zi.se va schimba ceva.< De Multe Ori. Lumea nu era a noastra, lumea nici nu exista, noi eram lumea.Cand Eram alaturi de Persoana iubita. Totul Parea Un Joc. DuPa Aceea. Traiam cu amintirea iubitei , cu vorbele pe care Ni le rostea candva, cu promisiunile pe care Ni le facuse candva. Dar.Se spune ca Dumnezeu le da oamenilor exact cat pot duce si ca sunt incercari pe care le primim tocmai pentru ca le putem duce.De Aceea.Niciodata Sa Nu Incetam Sa CREDEM IN IUBIRE. De crezi ca iubirea- i un joc De crezi ca iubirea nu doare, N-a fost iubire-a fost un joc N-ai iubit, iubirea doare . Dar Nu Uita. Ca Intotdeauna.Cineva Este Acolo Pentru Tine. Si Oricat de Mult Am Suferii. E si mAINE O Zii. "PT ANDREEA DE LA MIHAI"
FUNNY:
a-nceput de ieri sa cada
cate un elev pe strada
si mai cad in continuare
de a tezelor teroare
ca au profa la romana
o vaca nebuna
si la mate un mistret
o clasa ca un cotet la fizic si kimie
cate-o sperietoare vie
numai 3 stiu ca sa spuna
si sa urle pana la luna
la istorie,ce sa faci,
profa te scoate din draci
ca la teze si lucrari
da note la ? domnitori?
iar aia de geografie
dobitoaca de cand se stie
la civica un magar
vanator la aprozar
vine ca sa ne invete
ca-n guvern sunt numai zdrente
la muzica un tembel
canta numai pentru el
la desen o screlozata
vrea doar opere de arta
la latina cu o ciumama
mananca doar matraguma
se uita la tine o data
ai cosmaruri viata toata
1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba .
2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) primul adevar e o minciuna.
4) zambesti acum pentru ca esti un idiot.
5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) inca mai ai un zambet pe fata .
Asta-vara, la Craciun
Mancam pere dintr-un prun
Si-adunam cu pumnu-nchis
Nuci si mere din cais
In borcanul cu compot
Varam mana pan'la cot,
Pescuin, cand nu gandesti
O balena si trei pesti!
Lasam noptea-n zori sa cada,
Si-ngetam ca sluiul, iar,
Invelindu-ma cu jar!
Ca sa fiu mai priceput,
Ma-nnvata sa cant-un mut!
Orbu-mi arta cararea,
Ascultam,ca surzii,marea
Si-am desprins sa-not cu spor,
De la tesla si topor,
Tot carand cu sita apa,
Pentr-o cotofana schioapa!
Am vazut cu ochii mei,
Doi cu patru-facand trei
Si-ntr-un viscol greu de ploie,
Ursul inghitit de-o oaie!
Am zarit, asemenea,
Soare bun,pe vreme rea,
Si,zacand pintre fotolii,
Tigri-ntregi mancati te molii.
Dupa ranguri si avere,
Musca,viespea - faceau miere,
Iar de mai priveam nitel,
Vedeam si-un lup ros de miel!
Zice-un domn simandicos:
- Esti un mare mincinos!
Lumea asta fistichie
Nu e,n-a fost,n-o sa fie!
Zic:E drept, ea nu se
Decat iarna pe la paste!
ALTELE:
AM INVataT MULTE LUCRURI!
Am invatat ca poate, pentru lume, tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane, tu esti lumea toata!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca…tot ce poti face este sa fi o persoana iubita, restul depinde de ceilaltzi.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie.altora s`ar putea sa nu le pese.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde s`o pierzi.
Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil sa si-l petreaca pe al lui cu mine.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci PE CINE ai in viata.
Am invatat ca poate Dumnezeu doreste ca tu sa cunosti multe persoane rele inainte de a cunoaste persoana cea buna, in scopul de a fi recunoscator cand, in sfarsit o vei cunoaste.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altzii mai bine sa faca.ci cu ceea ce poti sa faci tu.
Am invatat ca nu conteaza ceea ce li se intampla oamenilor...ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a-i ajuta.
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc, dar nu stiu s-o arate…
Am invatat ca oricum ai taia.orice lucru are doua fetze.
Am invatat ca trebuie sa te despartzi de cei dragi cu cuvinte calde.caci s`ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp.dupa ce ai spus: "NU MAI POT!"
Am invatat ca ocaziile sunt facute ca sa profiti de ele.niciodata nu vei primi aceeasi sansa de mai multe ori, cel putin nu va mai fi la fel ca prima data
Am invatat ca eroii sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie si unde trebuie, indiferent de consecintze.
Am invatat ca pentru a-ti face un prieten trebuie sa mai inchizi cate un ochi, iar pentru a-l pastra insa, pe amandoi.
Am invatat sa visez.dar in acelasi timp am invatat sa-mi tzin ochii deschisi caci realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu.dar o accept asa cum e.
Am invatat ca un adevarat prieten este cel care iti tine mana si iti atinge inima
Am invatat ca atunci cand sunt suparat, am dreptul sa fiu suparat, dar nu am dreptul sa fiu si rau.
Am invatat ca multi dintre cei ce esueaza in viata, sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de success in momentul cand au renuntat.
Am invatat ca poti intotdeauna sa alegi intre "a risca" si "a nu risca", dar daca alegi sa nu risti, nu vei stii niciodata ca puteai sa castigi daca ai fi riscat…iar daca ai riscat si ai castigat, pastreaza cu grija aceea clipa
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distantza.iar acest lucru este valabil si pentru iubirea adevarata.
Am invazat sa nu plang pentru ca ceva s-a terminat, ci sa zambesc pentru ca acesta s-a intamplat
Am invatat ca daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc.
Am invazat sa nu alerg prea mult spre ceva, lucrurile cele mai bune se inatmpla atunci cand le astepti cel mai putin
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu. nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc, ci nu faptele sale.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten...oricum te va rani din cand in cand. iar tu trebuie sa`l iertzi pentru asta!
Am invatat ca nu este totdeauna de ajuns sa fi iertat de altzii. cateodata trebuie sa invetzi sa te iertzi pe tine insutzi.
Am invatat ca nimeni nu merita lacrimile tale, si acela care le merita, sigur nu te va face sa plangi
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri pentru durerea ta.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru, si pot vedea ceva cu totul si cu totul diferit.
Am invatat ca nu exista fericire de care sa-ti amintesti, fara tristete
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea…dar ca esti responsabil pentru ceea ce devii!
Am invatat ca cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa ea si sa stii ca nu va fi niciodata a ta.
Am invatat ca oamenii la care tzii cel mai mult, iti sunt luatzi prea repede.
Am invatat sa iubesc, ca sa pot fi iubit.
Am invatat ca o persoana care este dragutza cu tine, dar se poarta urat cu chelnerul , NU este o persoana dragutza (foarte important...fi foarte atent la asta...nu exista exceptzii!)
Am invazat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore de catre oamenii care nici nu te cunosc.
Am invazat ca exista tot timpul o perosana care sa ma critice, dar continui sa am incredere, fiind atent in cine voi putea avea incredere de doua ori
Am invatat ca cel mai bine e sa fi om, nu sa te gandesti mereu cum sa profiti de unul sau de altul.
Am invatat ca daca vrei sa ai ceva, trebuie sa luptzi si sa mergi inainte fara sa te uitzi inapoi, fara sa ceri aprobarea celor din jur.
Am invatat ca pentru a te descurca iti e de folos farmecul circa 15 min, dupa aceea insa ar fi bine sa stii ceva…
Am invaztat ca indiferent de consecinte, cei care sunt cinstiti cu ei insisi, ajung mai departe in viata.
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat ca chiar si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat, cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat sa inving lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare
Am invatat sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
Am invatat ca increderea se castiga
Am invatat sa accept.
Am invatat ca opusul dragostei nu este ura…ci indiferenta!
Am invatat sa traiesc.
Am invatat ca daca`i ajutzi pe altzii din tot sufletul , primesti inzecit inapoi.
Am invatat ca nu trebuie niciodata sa incetezi sa zambesti, chiar si atunci cand esti trist, pentru ca tu nu stii cine s-ar putea indragostii de zambetul tau
Am invazat ca tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Am invatat ca scrisul, ca si vorbitul, pot linisti durerile sufletest.
O viata intreaga invetzi ca sa ajungi ceva, si cand crezi ca ai terminat, iar trebuie sa invetzi. Si daca mereu invetzi, cand te opresti, tot nimic nu esti. Si atunci iti aduci aminte ca ai uitat sa fi copil! De ce? FIINDCA INVataI!
Imi ascund lacrimile atunci cand iti spun numele.
Tu ma-ai rănit aşa de rău, Tu chiar m-ai facut plang
Tot ce am vrut vreodata a fost pentru tine să mă iubeşti
Dar tu nici nu ai incercat.
Dacă îţi scriu eu un cântec, il vei asculta?
Dacă îţi dau inima mea, o vei primi?
Plang pentru ca am crezut că te-am avut.
Este nevoie de doar un minut pentru a obţine o pasiune, o zi pentru a iubi, dar este nevoie de o viaţă pentru a uita pe cineva.
Nu ştii niciodată ce ai până când îl pierzi.
Inima mea a fost luată de tine, rupta de tine, şi acum este în bucăţi din cauza ta.
Când sa nu ma uit inapoi,
La toate amintirile
Amintiri cu nimic pentru tine,
Când au însemnat,
Totul pentru mine.
Iubirea doare cel mai mult atunci când persoana iubita nu are nici o idee despre ce simti.
Sper ca-ti plac. Succes!
Mda pai uite...Stau pe scaun,ma gandesc,tata crede ca citesc Dar gandindu-ma la tine,s-a rupt scaunul cu mine hai, hai sa, hai sa ne, hai sa ne f, hai sa ne fu, hai sa ne furam timp pentru un suc sau asta dnd bunica la pc nu dati buzz ca se sperie sau dnd ma dau cu sania in frigider te rog da fundita:d:d:d:d:d:d:d:d
Xd La Pascut cu furnica.
4/4 prosti citeste acest status
Imi vine sa plang cand ma uit la voi si vad cata prostie aveti in voi cam atat.
pisikmik întreabă:
anytimeanywhere întreabă:
DaciaRomania întreabă: