• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •
Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •
• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
• Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •"
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit •
• Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •
• Si poti sa`mi iei ce vreei • Cand am langa mine toti prietenii mei •
• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea •
• Respectu` este ceea ce primesti • Pentru ceea ce faci • Si o faci bine • Tu ma barfesti pe mine • Deci din respect ma pis` pe tine
Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata • Nu le da prea multa importanta • N`ai decat o viata •
• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"