Uite:Ma simt nemuritor in infinitul fractiunii de secunda
Zambetul celui care sufera e mai trist decat lacrimile celui care plange"
"Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput"
"Acum tot ce va pot spune este ca am ridicat fruntea mult mai sus decat toti aceia care mi-au facut rau si stau bine!"
"Nu-i frumos si nu-i bine sa te crezi egal cu mine s-o mai faci si pe desteptu si sa uiti ce e Respectul"
Vor sa te vada jos, cat mai jos. Ratacit, pe un drum, fara bilet de intors.Dar tie nu iti pasa, nu lasi timpul degeaba sa plece. Nu stai cu ochii in soare sa vezi cum viata trece.
Ai stiut cum sunt. Si totusi m-ai acceptat.
Poate ca-am gresit, tu totusi m-ai iertat.
Ma schimb in fiecare zi,
Vad privirea ta fierbinte, dincolo de cuvinte...
Sunt sentimente infinite.Nu ganduri perfide
?°°Nu mai sunt copila cu slabiciuni de alta data.` Acum sunt slabiciunea altora ca am caracter de piatra x`°°?
"Cine`i dOmnishoara`? Oare` cine`i dOmnishoara`. care vara, iese cand se lasa` seara`? Tocu` e inalt`. efectu` e scOntat`. Toate` privirile se`ntork` automat`"
You can close your eyes to things you dont want to see, but you can’t close your Heart to things you dont want to feel.
I feel something in my heart, it’s like a little flame, every time I see you, this flame lights up, this flame is special for you, because I LOVE YOU!
sper sa iti placa...
Funda plsssss mult ti-am dat raspuns sis primul ...
viiiiicu întreabă:
farainhibitii întreabă:
BeatriceBety întreabă: