| Andutsaa a întrebat:

Buna:*! Vreau si eu sa citesc mai multe informatii de genul acestora:

O icoană plânge cu sânge în Argentina

Mii de pelerini au dat năvală într-o mică biserică din Argentina, după ce o imagine a lui Iisus Hristos părea să plângă cu lacrimi de sânge. O substanţă de culoare roşie a fost fotografiată curgând din fruntea lui Iisus şi pe obrazul Mântuitorului, într-o icoană reprezentând «Cina cea de Taină»

Găuri apărute din senin în China

Un chinez care mergea cu maşina era cât pe ce să moară când s-a trezit pe stradă cu o gaură imensă apărută din senin în asfalt.Autorităţile din China au raportat mai multe astfel de găuri apărute în câteva oraşe

Statuia lui Iisus Hristos, trăsnită în SUA

O statuie gigantică a lui Iisus Hristos, cu braţele ridicate spre cer, a fost lovită de un trăsnet şi mistuită de flăcări. Statuia «Regele Regilor» avea o înălţimede 18 metri şi reprezenta unul dintre simbolurile statului american Ohio

NASA anunţă explozii solare devastatoare

Terra va suferi, în anul 2013, efectele unor explozii solare devastatoare, anunţă oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, sateliţii artificiali vor înceta să funcţioneze, iar Terra se va scufunda în întuneric după ce generatoarele de curent electric se vor

Stie cineva un site, sau daca stiti sa povestiti :X... Fundita:X!

2 răspunsuri:
| lollypopmary a răspuns:

2012 sfarsitul lumiilaughingeu nu cred nimic in afara de aia cu gaurile din china am vazut poze

| Andutsaa explică:

Lollypopmary ma intereseaza, imi place sa citesc chestii de genu'hee hee