| FuckYouBaby a întrebat:

vreau si eu statusuri frumoase mai triste (si despre viata si despre dragoste) daca se poate. Va rogkiss. funditahappy

3 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Nu sunt multe statusuri,dar sunt originale:

Daca ti se face dor,suna-ma! Voi fi fericita sa-ti vad apelul pierdut.

Daca fata spune ca te uraste,inseamna ca te iubeste,dar tu esti un idiot!

Fata desteapta saruta,dar nu iubeste,asculta,dar nu crede,si pleaca inainte de a fi parasita.

Imi plac oamenii care ma iubesc,pentru ca ei stiu ce sa aleaga.

Oamenii nu vad cum noaptea plange fata,care toata ziua apare zambind.

Iubesc si sunt iubita,dar nu ma felicitati, nu e una si aceeasi persoana.

Nu sunt fata de o singura noapte, sunt pentru toata viata!

Invata-mi numele...mai tirziu o sa-l strigi.

Daca lumea ar fi un loc bun,noi nu am plange inca de la nastere.

Pentru a "strica" o relatie,nu trebuie decat sa incerci sa o intelegi.

Nu sunt sigura ca iubesc,dar fara el nu pot trai.

Plang si imi este greu,cand stiu ca in locul ei,astazi puteam sa fiu eu!

Visele se implinesc,trebuie doar sa incetezi sa-ti mai doresti.

Nici nu stii cate adevaruri ti-am spus,glumind...

Evita sa crezi ca viata e trista, sunt lucruri frumoase ce mai stau pe lista!

Citeste-mi gindurile si vino sa ma cauti, eu nu stiu sa fac primul pas.

Intr-o zi iti voi spune ce cred despre tine dar Astept sa fie prea tirziu.

| DeewtzaMonny a răspuns:

- ''Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…''
- ''Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara.A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…''
- ''Incepusem sa cred ca imi va merge bine, incepusem sa cred ca vei venii langa mine, incepusem sa cred ca incep o noua viata, dar tu nu ai vrut, lasandu`mi inima GHEATA…''
- ''Am intalnit un inGer, mi-a soptit spErante, l-am privit Orbind, m-a atins visand, l-am parasit plangand…''
- ''Ma dor ochii pentru ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pentru. ca nu te pot imbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti al meu!''
- ''» •"mereu vei cauta la ea ceea ce adorai la mine candva… happy•» ''
- ''Va veni o data vremea cand in urma vei privi. Ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine niciodata numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!" ''
- ''Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Poti plange cand esti fericit, poti sa razi cand Inima">inima iti plange….''
- ''Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu iubesti?''
- ''Decat in rai singura, mai bine in iad cu prietenii!''
- ''Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita, nu te va face sa plangi niciodata!''
- ''Poate ca pentru. lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume''
tongue

| AllyCriss a răspuns:

! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy'', Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind Care te saruta pe frunte Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA. Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit Care in prezenta prietenilor te ia de mana Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu

daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu big grin

erau odata un print si o printesa, ei se iubreau mai mult ca oricine, asa ar trebui sa fac eu cu tine...

Hai sa ne inpartim lumea. luna mie, stelele tie, oceanul mie. Pamantul tie, dar mai bine totul tie si tu mie...

Te iubesc am scris pe zapada dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte. Te iubesc am scris pe plaja... dar un val obraznic... v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv, ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA pentru ca te iubesc si o sa te iubesc cat voi exista

Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
Îl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sărut pe el
Gândindu-mă că te sărut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca să te uit pe tine.
Cu toate astea...
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!

daca acum te-as intr` dc stele kd` mi-ai spune ca sunt lacrimile tale cand ramai singur`sigh
daca te-as intr` dc soarele apune`mi-ai zice ca nu exista noapte fara luna`big grin
iar daca te-as intr` dc nu exista noapte fara luna` mi-ai raspunde:
e ca` si cum m`ai intr` dc nu pot exista eu fara tine?

Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi

cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

Daca crezi in vise, atunci vei dormi toata viata

Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac,cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc,cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd, iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata

sper ca te.am ajutat:X:X