| Aditzaaaa a întrebat:

vreau si eu un sfat.La vara voi pleca intr-un fel de tabara de muzica si eu vreau sa merg foarte mult acolo si sunt inscrisa, dar prietena mea cea mai buna la inceput nu a vrut, dupa 2 zile s-a razgandit, iar acum vrea dar nu o lasa mama ei.Eu trebuie sa predau maine un fel de pliant cu banii dar nu stiu ce sa fac, pentru ca ma simt naspa fara ea o saptamana si ea stie ca vreau sa merg si mi-a spus ca se supara daca nu merg! Mai merge din cls mea inca o colega care imi spune ca nu trebuie sa stau mereu atat de lipita de ea, dar mi-e frica sa nu se supere pe mine, mai ales ca prietena mea o uraste pe aceea colega.Si maine trebuie sa dau pliantul si nu stiu ce sa faccryingcrying Ajutati`ma, sa nu merg pentru cea mai buna prietena si sa se supere pe mine ca nu am mers sau sa merg si sa ma simt prost fara ea aproape o satamana si un pic?!

13 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Si nu poti sa stai o saptamana despartita de ea?
vei gasi multi prieteni!
si crede-ma, candva vei observa cei cu prieteniile astea si pe ce nu se bazeaza.
Du-te, distreaza-te.Crezi ca prietena ta vrea sa stie ca nu ai mers din cauza ei si sa se simta vinovata? In plus tu vrei, si o sa stati toata vara apropiate.
Sper sa faci alegerea corecta, acum depinde de ce vrei tu.

| Frontal a răspuns:

Compara: cum te simti mai bine - cu prietena ta acasa, sau in tabara cu o alta colega?
Cu prietena ta vei mai putea sta acasa, dar intr-o tabara nu mergi zilnic. Eu iti sugerez tabara.hee hee

| Cita a răspuns:

Mai uita-te odata prin inima.
Ce zice? Cumva sa iti indeplinesti dorinta?
La fiecare strada gasesti prieteni.Tu du-te si las-o pe prietena ta.O sa-i treaca...Mai ales ca, atunci va fi in vacanta si nu prea ii va mai pasa.happy
P.s.:Si eu ma duc intr-o tabara, in august.

| EllyFMS a răspuns:

Scuza-ma, dar daca s-ar supara, stiind ca-ti doresti atat de mult asta, inseamna ca nu e asa o buna prietena si iti garantez ca dupa ce ajungi acolo si incepi sa te distrezi nu o sa te simti asa rauhappy.Si plus de asta, ai putea sa-i propui sa va sunati zilnic si sa ii povestesti si sa ii faci multe poze.Si totusi, tu chiar crezi ca ea ar fi renuntat pentru. tine? Eu una nu cred.In fine, eu spun sa mergi ca sa nu regreti dupahappy.

| Isabela96 a răspuns:

Eu iti sugerez sa vorbesti cu ea sa incercati impreuna sa o convingeti pe mama ei.
O saptamana nu este foarte mult, gandeste-te ca la ea vi inapoi si puteti vorbi la teledon sau me mess sau mai stiu eu..., iar totusi este prietena ta va intelege ca iti doresti foarte mult ca mergi si nu cred ca se va supara dar ea nu a vrut sa vina poate ca incontinuare nu vrea si de asta a vorbit cu mama ei sa nu o lase dar nu a vrut sa te superi tu si a dat impresia ca vrea sa vina, sau poate chiar vrea sa vina daca nu o cunosc nu am de unde sa stiu exact eu iti spun doar parerea mea.
SUCCES. sper sa iti placa in excursie si gandeste-te ca o sa iti para rau mai tarziu ca nu ai mers crede-ma.

| Isabela96 a răspuns:

Ti-am spus ca nu se va supara pentru asta sunt prieteni nu-i asa, sa aiba incredere unul in altul si dupa spusele prieteniei tale este o prietena adevarata crede-ma.

| ileana_5795 a răspuns:

Sa te duci, logic.

| PυƒσPιηк a răspuns:

Du-te mai du-te! ai si tu o sansa in viata! cand ai asa o ocazie nu poti sa o ratezi daca nu te duci iti vei pierde acea prietena si sunt sigura ca nu se va supara pe tine nmai tu poti lua deciziile dar cel mai corect si mai bun lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa mergi pentru ca asadara nu mergi:te simti prost si regreti ca nai fost, iti pierzi prietena, renunti la un vis deci mai bine du-te si da-ti drumu spre un vis! Sper sa ti cont de ce ti-am zis si sincera sa fiu as dori fundita dar numai daca crezi tu ca merit!

| PυƒσPιηк a răspuns:

Ti-am spus prma ca prietena stie ca si te considera prietena ei cea mai buna si ti-am spus sa te duci ca altfel se va supara deci ::::::...:::asper sa dai cui trebuie fundita big grin

| love_1617 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic discuta cu ea-cea mai buna pr a ta-si vezi ce zice si roag.o sa nu se supere iar u nu mai baga in seama ceea ce zice acea colega...sigur nu ar trebui sa fii foarte aproape de ea dar...ai grija si distreaza.te -eu zic sa te duci pentru ca daca iti e o pr adev nu o sa se supere-

| Bogdan727 a răspuns:

Salut.Stii in excursia mai merg si alti copii cu care poate te vii imprieteni chiar mai bine decat cu prietena ta si daca intr-adevar tie prietena va intelege. Nu trebuie sa nu mergi pentru ca nu vrea ea sau nu poate caci prietenii trebuie sa se ierte unii pe altii si iti mai zic ceva abia acum vezi daca-ti e prietena adevarat felul cum se comporta daca va fi bucuroasa sa te revada sau suparata ca ai plecat fara ea.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aloo,lume,eu i-am zis ca ma supar rau de tot pe ea daca nu merge si daca nu ma considera o prietena foarte buna incat sa creada ca ma supar pe ea.adk e doar o saptamana si merita sa se distreze, nu trebuie sa isi faca griji in privinta mea+ ca oricum o sa vorbim mereu la telefon.si in legatura ca colega noastra nu am zis ca sa nu stea lipita de ea ca doar trebuie sa aiba pe cineva cunoscut,in plus am incredere in adriana,si e adevarat ca nu o suport pe colega asta a noastra pentru ca o copiaza mereu si chiar nu inteleg cum de adriana poate sa vorbeasca cu ea, eu la scoala ma mai iau de ea cand ma enerveaza si doar i-am zis adrianei sa o mai tachineze putin ca nu o sa ma mai vad eu cu ea, atata tot.si inca o data,ma consider o bsf foarte buna si nu m-as supara dintr-un nimic,adica as renunta si la un baiat pentru ea, oricat de dragut ar fi, daca l-ar place si ea as renunta la el fara sa ma gandesc:X:X

| HopeInLove a răspuns:

happy Buna eu cred ca nu ar trebui sa iti fie frica sa se supere pe tnde rolling eyeswinking si in plus e dorinta tawinking du`tewinking o saptamana n`o sa se intample nimic rau si prietena ta n`o sa stea suparata pentru totdeaunawinking fundita?batting eyelashes:*