Nu am auzit asa ceva.Eu nu vorbesc cum e la moda, eu vorbesc dupa stilul meu de-a vorbii -> original.
Poate sa te stranga de mana si sa-ti spuna :'orice ar fi, ramanem impreuna' .
Nu trebuie să fii un xerox şi să repeţi alte replici doar ca să fii "la modă". Îţi garantez că ai fii mai apreciată dacă te'ai comporta normal.
Baftă!
Stiu eu: beton b-), cool b-), tare b-), frate b-), sa vorbesti mai fain b-), sa te dai mare b-), sa fi smecher(a) b-).Cam atat
Reek are dreptate esti penibil/a.ce *** de intrebare e asta? auzi lume cuvinte la moda
Inventeaza-ti propriul stil.
Decat sa copiezi ce exista de ani de zile cuvintele de genu: maxim, esti belea sau sa incepi sa te dai in spectacol nu rezolvi nimic, sunt vorbe expirate
Mai bine citeste niste carti si asa o sa iti dezvolti modul de a gandi.
Cel mai corect ar fi... sa te comporti normal. oricum multi sunt ca tine si chestia cu cuvintele la moda e cam de prost gust parerea mea. oricum incearca sa fii tu si prin asata vei deveni original nu e nevoie sa copiezi. bafta
Uite cateva : Tu nu vezi ca habar n-ai ce se intampla cu tine, sau Du-te si culcate!
Vorbeste normal... Daca vrei sa pari mai amuzant/a sa stii ca vine totul de la sine Be you.
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: