Buna!
FURSECURI FRAGEDE CU CIOCOLATA
Ingrediente : 4 oua, 450 grame faina, 250 mililitri ulei, 250grame zahar, i fiola esenta de vanilie, un plic glazura de ciocolata neagra
Mod de preparare:
1. Ouale se bat cu zaharul timp de doua, trei minute cu ajutorul unu mixer, apoi treptat se adauga uleriul. Faina se toarna in ploaie si se incorporeaza cu ajutorul unei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
2. Pasta obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecri diverse forme care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Fursecurile se coc la 170 grade C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit.
3. Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fursecurile cu glazura.
Sau mai poti alege de aici:
http://www.petitchef.ro/retete/fursecuri/fursecuri_ciocolata
http://www.culinar.ro/......4/2/26377/
Pa,pa!
ledzeppelin întreabă:
Maria_Cristina_1999_fAD0 întreabă: