| Tyaa a întrebat:

vreau statusuri de indiferentzaaalove struck...plzz cat mai multee si frumos... dau funda si vot la cel mai bun raspuns la restul' voootkiss
Multumeschappy

2 răspunsuri:
| Adr1aNNN7 a răspuns:

Te iubesc dar las ca-mi trece.
* Nu ma mai intereseaza cum zambesti.
*Nu`ti promit nimic, dar gandeste`te un pic... Nu ma ai pe mine, nu ai nimic!
*Și când te văd întâmplător mi.aduc aminte tot ce.a fost, dar uitându.mă înapoi îmi zic. chiar n.are niciun rost!
*Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza.
*E luni 29, suna ocupat la telefon;
Vorbesc cu altu ca-ntre noi devine monoton.
*Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
*Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
*si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!
*Ma vrei inapoi? Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut.
*Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
*Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!
*Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
*cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.
*Tu te mai suporti? eu nu te mai suport!
*Tu crezi ca te crezi in stare, da` esti departe. lasa
-
Ai fost un prost, nu trebuia sa o visezi, trebuia sa o iubesti!
*
Daca ai nevoie de mine, numai sunt aici
*Poti sa apartii oricui, nu e treaba mea
*Faze din astea sa i le faci lu' mata! : )
*"Daca tu imi arati ca nu iti pasa.Eu iti arat ca pot fara tine... "
*Te doare cand vezi ca nu imi pasa.Si iti zic mereu "Nu mai conteaza. lasa"
-

Dar sa nu uiti niciodata...nu esti tu unicul."

-
Ca ai probleme mai ales - ia zi "Mai da'le'n mortii lor".

Funda? big grin