| Marry:X a întrebat:

Vreodata de dorul cuiva ati simtit ca va sufocati, ca nu mai puteti si ca ati face orice numai sa fiti langa persoana aceea? asa ma simt eu acum, nu i mai am aer in piept si dorul imi taie orice simt.Inclusiv plamanii nu ma mai asculta si de abia respir.Va rog ajutor...

6 răspunsuri:
| User a răspuns:

Nu, niciodata. Pot face sa nu-mi fie dor de nimeni. Ce sa faci? Nu stiu, consulta un medic.

| Zambet a răspuns:

Da, imi e foarte dor de fratele meu care e in irlanda...Nu e nimic graf, e ceva afectiv...love struck

| Nita a răspuns:

Da. Imi este dor de prietena mea sad ...Eu ma gandesc la cat de frumos o sa fie cand o sa ne intalnim :X... (am o relatie la distantasad)

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Stiu.si eu la fel acum.tragi aer in piept, si spui de trei ori tare sunt puternica si cred ca dupa aceea te va podidi plansul. apoi te intinzi in pat si incerci sa adormi. dupa aceea, te trezesti.asa functioneaza la mine.incearca macar.

| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Da stiu cum e. E foarte dificil.Doar respira si nu te mai gandi ocupati timpul cu ceva.

| kristy_7612 a răspuns:

Cred ca stiu exact cum te simti. si mie mi s-a intamplat si si acum simt inca un gol si un dor imens. trebuie sa incerci sa-ti incarci memoria cu altceva si daca simti nevoia sa plangi fa'o. asta te va linisti. sper ca a fost de ajutorwinking