Hmm
Comedie :
Astazi, cand eu imi prajeam cartofii am observat ceva ciudat.Nu se prajeaaaau! Da,am pus otet si?
Drama:
Astazi, cand eu imi prajeam cartofii am uitat de ei, am uitat de existenta lor si de gustul lor.De ceee? I-am gasit negri.Ma uraaaasc! Unde e pistoluuul? Vreau pistolul!
Groaza:
Astazi, cand eu imi prajeam cartofii nu am observat picatura de apa criminala ce zacea pe unul din ei si cand picatura a cazut in uleiul incins acesta...acesta...acesta a facut "POC!" si forate mult ulei mi-a ars fata.
Mai frumos un film, nu crezi? Cu un asa inceput.
Basescu si Boc anunta la tv scumpire cartofilor cu 101% si anunta ca urmatorii 97 de ani vom manca pietre in loc de cartofi...)
...am auzit ceva in spatele casei, erau zgomote ciudate asa ca.am mers iute sa verific ce s-a intamplat.m-am invartit in colo si incoace si nimic si mi-a luat ceva vreme pana sa-mi dau seama ca era doar pisica care zarise cum se clatina tufa de trandafiri in bataia vantului si credea ca e un soarece in spate asa ca se chinuia din rasputeri sa -l prinda dar nimic.am inceput sa rad insa cand am intrat inapoi in casa am uitat ca si rasesem odata.cartofii pe care ii pusesem la prajit erau arsi fara sa-i mai poata manca cineva iar eu flaminda si obosita cum eram am mers la culcare si am visat tot e v-am zis!
Pe geam era o silueta neagra, ciudata, si infricosatoare.eu eram singura acasa, asa ca m-am speriat.dar ce se intampla daca verificam? ei bine n-a iesit frumos.era un demon care ma ameninta iar in acel moment totul s-a stins... vreau sa scriu o carte
Am vazut un clown care trecea pe strada, intreband niste copii daca vor baloane
...aud la televizor ca basescu si boc au fost ucisi (ceea ce nu s-a intamplat ) iar eu arunc tigaia cu cartofi in sus de bucurie
Ma suna o prietena si-mi spune ca sa iceput serialul preferat.Eu entuziasmata uit de cartofi si merg sa privesc.Dar cind vreau sa aprind televizorul nu vroia sa se aprinda. Atunci imi aduc aminte de cartofi si cind ajung in bucatarie cartofii mei erau acum doar niste bete negre.Suparata am sunat si am comandat o pizza.
M-a sunat iubitul el mea spus pentru prima data ca ma iubeste...da e mai bine sa stim mai multe detalii despre tine adica ce-ti place ect...
Hid întreabă: