| PussicatDolls a întrebat:

Bunalove struckAm o mica mare problemahee heeca de fiecare datahappyM`am indragostit de un baiat de la noi din scoala pe care l`am intalnit la un spectacol cantand la chitarabig grinDar el este in clasa a 8a si de la anul` o sa mearga pe drumuri de liceu.Insa eu voi mai ramane inca un an in scoalalove struckLa specatcol, la sfarsitu` spectacolului organizat de cls lui, 8B, s`a pus o melodie trista si directoarea a zis:"Va iubim, nu va vom uita si ne va fi dor de voi."Eu am inceput sa plang de atunci(de vineri seara)si, de vineri pana azi nu am zambit deloc.Ma simt rau, ma simt singurasadSimt ca nimeni nu ma intelege si ca orice as face este gresitsadAm uitat complet de mine.Nu am mai mancat calumea de 3 zile, nu am dormit, nu stiu ce sa faccryingcryingm`am saturat de viatasadImi va fi foarte dor de baiatu` ala, ii voi simti lipsa la fiecare pas in scoala:pSunt de fel foarte sensibila.Am luat tratament cu antidepresive un an pentru ca asa mi-a recomandat un dr.psihiatru si psiholog.Am avut depresie pe baza de stres, si dupa tratament nu am voie sa plang, sa ma consum, etc... Mi`e tare frica ca ma pot imbolnavi dar nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca respectivul baiat nu mai este langa mine anul` viitorcryingVa rog sfaturi si seriozitatesadMshappy

1 răspuns:
| Florinel_8780 a răspuns:

Sunt multi baieti in lume si nu cred ca trebuie sa plangi asa de mult pentru unul, mai ales in situatia in care esti.Sunt multi baieti care poate abia asteapta sa te cunoasca!