| Bubiko a întrebat:

Zicea odata o fata de pe TPU ca a bagat un cod ca sa creasca simsii la sims 2. Imi puteti spune codul? FUnda daca merge. URGENT

3 răspunsuri:
| AGoofi a răspuns:

De fapt... big grin la sims 2 simsii cresc singuri laughing si imbatranesc in 30 de zile si tot asa, nu iti trebu nici un cod nimic laughingdeci se naste copilul si creste si imbatraneste big grin si tot asa laughing nu e nici un cod tongue aa si ink ceva. MOTHERLODE pentru 50. 000 de banuti big grin ( ctr +shift+c)

| b342 a răspuns:

Dee$, este adevarat ce spui tu.adica doar o parte.Defapt exista un cod, dar trebuie facute multe.Cand ai deschis jocul, alegi orasul.Ai ajuns in oras, dai ctrl+shift+c, si iti apare o chestie.Acolo scrii asa : Boolprop testingcheatsenabled true. ap0i,mergi la ce familie vrei. apeshi shift si dai click pe sim.acolo o sa apara mai multe. Daca sti engleza iti dai seama.
P.S.:Scuze daca` nu te-am informat chiar bine dar, n`am mai jucat demuuult sims 2 big grin
Bafta!

| idontcareeeeee a răspuns:

Apeşi SHIFT+CTRL+C şi scrii boolprop testingcheatsenabled true şi apoi dai shift şi click pe simul tău. Dai pe set to birthday şi apoi închizi fereastra cu multe aplicaţii de care ţi-am spus. Dai pe simul tău fără să apeşi Shift şi apoi Grown up. Şi gata`!