| Liviutz98 a întrebat:

Am 13 ani. Am niste gantere(reglabile). Cu 3 kg vreau sa fac. Cam cate ridicari de la sold pana la piept ar trebuie sa fac si cate ture(pe zi). Va rog, sa fie explicit. Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| jjeleu a răspuns:

20 ar fi destule in 3 reprize
Si lasa doar ganterle (si eu la fel vream numai la brat sa am muschi) insa ori cresc toate masele musculare ori nici una...Deci ti-as sugera sa faci vreo 13 flotari si daca reusesti sa faci o singura tura cu 100 de abdomene ar fi genial insa vei avea o febra groaznica in primele zile dar tu trebuie sa faci cate poti
Succes !

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu este un numar exact...pana nu mai poti!
in general cam 2 ture de cate 25 de 2 ori pe zi

| jjeleu a răspuns:

20 ar fi destule in 3 reprize
Si lasa doar ganterle (si eu la fel vream numai la brat sa am muschi) insa ori cresc toate masele musculare ori nici una...Deci ti-as sugera sa faci vreo 13 flotari si daca reusesti sa faci o singura tura cu 100 de abdomene ar fi genial insa vei avea o febra groaznica in primele zile dar tu trebuie sa faci cate poti
Succes!

| BlackHorizon a răspuns:

Acele ridicari de la sold pana la piept cum la numesti tu sunt flexii cu gantere(pentru biceps(si sunt doua feluri de flexii: din stand(picioare) si din sezut(stai pe banca )). Recomandarea mea este sa faci 4 serii a cate 10-11 repetari(adica faci 10-11 repetari, iei pauza 1-2 minute, apoi iar faci 10-11 si tot asa de 4 ori).Dar dupa un anumit timp (ex:2-3 luni, depinde de cata forta acumulezi) trebuie sa maresti greutatile cu 1-2kg(pentru ca muschii sa se obisnuiasca cu greutatea de aia trebuie sa pui asa putin), si trebuie sa maresti greutatea la fiecare 2-3 luni.