20 ar fi destule in 3 reprize
Si lasa doar ganterle (si eu la fel vream numai la brat sa am muschi) insa ori cresc toate masele musculare ori nici una...Deci ti-as sugera sa faci vreo 13 flotari si daca reusesti sa faci o singura tura cu 100 de abdomene ar fi genial insa vei avea o febra groaznica in primele zile dar tu trebuie sa faci cate poti
Succes !
Nu este un numar exact...pana nu mai poti!
in general cam 2 ture de cate 25 de 2 ori pe zi
20 ar fi destule in 3 reprize
Si lasa doar ganterle (si eu la fel vream numai la brat sa am muschi) insa ori cresc toate masele musculare ori nici una...Deci ti-as sugera sa faci vreo 13 flotari si daca reusesti sa faci o singura tura cu 100 de abdomene ar fi genial insa vei avea o febra groaznica in primele zile dar tu trebuie sa faci cate poti
Succes!
Acele ridicari de la sold pana la piept cum la numesti tu sunt flexii cu gantere(pentru biceps(si sunt doua feluri de flexii: din stand(picioare) si din sezut(stai pe banca )). Recomandarea mea este sa faci 4 serii a cate 10-11 repetari(adica faci 10-11 repetari, iei pauza 1-2 minute, apoi iar faci 10-11 si tot asa de 4 ori).Dar dupa un anumit timp (ex:2-3 luni, depinde de cata forta acumulezi) trebuie sa maresti greutatile cu 1-2kg(pentru ca muschii sa se obisnuiasca cu greutatea de aia trebuie sa pui asa putin), si trebuie sa maresti greutatea la fiecare 2-3 luni.
eusebiu27 întreabă: