| Alex_7297 a întrebat:

Din ce în ce mai mulţi anonimi ne 'poluează' cu întrebările lor în care nu respectă regulile gramaticii şi în care folosesc un limbaj obscen.Ba văd că au început să le pună de câte 3 ori, sau, mai nou, să pună întrebări pentru 'puncte' pe nu ştiu ce site.
Aşa că ce m-am gândit eu? N-ar fi mai bine ca aceştia să nu poată pune întrebări sau să răspundă? Dacă au nevoie de noi cu adevărat îşi pot face un cont, că durează 5 minute, nu-i bai! La fel şi pentru răspunsurile lor. Oricum orice întrebare bănuiesc că are cel puţin un răspuns corect şi de folos care să nu fie anonim. Ajutor putem găsi şi în interiorul siteului, nu cred că avem nevoie de anonimi.
Zic şi eu, dacă greşesc mă scuzaţi că mi-am exprimat părerea.Numai bine, pace!

19 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Parerea mea este ca aceste postari anonime si repetate pana la absurd sunt ale unor (unui) utilizatori avertizati sau suspendati care se razbuna in felul cum ii duce pe ei capu! A mai aparut o intrebare care se tot repeta! Am intrebat-o pe Raluca si a spus ca discuta cu colegii sai ce sa faca cu aceste postari anonime! Probabil ca se va schimba politica vizavi de ei!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Şi ce ai rezolva cu asta? În loc de o întrebare anonima tâmpita o să fie o întrebare tâmpita a unui anonim care şi'a facut cont.Nu cred ca ei le pun de 3 ori...am văzut ca asta se întâmpla la mai multe întrebări.Banuies ca aici e vorba de o problema tehnică. Plus ca ar fi suprapopulat site'ul cu o gramada de conturi create degeaba. Mie mi se pare o treabă buna chestia cu anonimatul.Problema este la moderare

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

S'ar putea suspenda într'adevăr... dar uite... întotdeauna întrebările anonime trec printr'un filtru de verificare şi dacă nu ar fi acceptate nu ar mai apărea pe site. Până la urmă problema nu e anonimatul ci moderarea cum am spus mai sus

| Elena1234456 a răspuns:

Si eu sunt impotriva userilor anonimi, pentru ca jignesc si chiar ne dispera cu intrebarile lor happy. Si eu am pus o intrebare despre aceasta tema, pentru ca pur si simplu m-am saturat. Administratorii siteu-lui ar trebui sa faca ceva in legatura cu aceasta problema.

| Baiaaanca a răspuns:

Deci, da. sunt perfect de acord! eu una. cel putin.nu le raspund.pentru ce? pentru nimic.deci.asa, poate se invata sa nu mai puna intrebari, asa ar trebui sa facem toti.niciunu sa nu le mai raspundem.sa se inregistreze daca vreau sa le raspundem, nu?batting eyelashes

| LuS[z] a răspuns:

Am pus si eu o intrebare de genula asta si mi-au refuzat-osad
In fine sunt de acord cu tine.chiar sunt needucati unii dintre ei pentru ca daca te uiti ce raspunsuri dau... te ia cu durerea de cap! oricum nu cred ca vor fi interzise raspunsurile sau intrebarile anonime.Pana la urma e un drept de a posta ceva ca anonim. Oricum tot ce putem sa facem e sa-i mai sanctionam din cana in cand si sa le atragem atentia ca ceea ce spun nu este bine sau corect

| DeeDee a răspuns:

Daca vor sa puna intrebari sau raspunsuri pe care sa nu poata primi fundita, nu au decat; numai sa respecte regulile de exprimare si sa aiba o atitudine corecta, ca toti ceilalti.
Si mie mi-a fost lene la inceput sa-mi fac conttongue e mai greu cand ai zeci de conturi pe zeci de chestii, la un moment dat ti-e sila sa iti mai faci vreun cont.

| emy a răspuns:

Cine stie? Cum pe acest site sunt persoane care iti critica intrebarile(desi pe acest site se poate pune orice intrebare), iti dau "stupid" si "amuzant" intr-o veselie, probabil ca acei useri evita sa-si mai dea si numele.Asta,probabil,de teama sa nu fie etichetati.Eu asta cred ca e problema. Poate fi si altceva, nu zic nu.Insa,cum nu pot sa stiu ce anume i-a determinat sa-si ascunda identitatea, eu le raspund.Asta nu ma poate impiedica sa ofer ajutor unui om care il solicita.

| Alex_7297 explică:

@eluveitie s-ar putea suspenda utilizatorii care încalcă 'legile' siteului de mai multe ori.

| AndutzaAndu a răspuns:

Si eu sunt de acord cu tine, iti dau dreptate, ar trebui sa scoata anonimatul, nu e asa mare branza sa-ti faci un cont, dar probabil ca au si cont, dar pun intrebari aiurea sau la misto (cred ca de plictiseala, nu mai au oamenii ce face acasa). Eu cel putin m-am saturat pana peste cap cu intrebarile anonime si cu tanti bucatareasa cu prajiturile ei straight face, sau macar sa respecte limba romana, sa scrie corect gramatical si sa nu raspunda la misto sau aiurea, parerea mea!

| Good Cat a răspuns:

Eu asta semnalizez de ceva vreme...
Pe langa faptul ca sunt agasanti, nerespectuosi mai pun si intrebari stupide sau la misto, ca-i tot aia.

Eu m-am hotarat. Le dau raspunsuri in dodii. Ce daca-mi dau stupid? Ca nu ma ajuta la nimic nici stupidocul nici inteligentul. Tot aia e. Si sa-mi hranesc amorul propriu ajutand toti anonimii ca sa iau funde si inteligenti mai bine o iau pe partea aialalta ca poate- poate s-o prinde careva de 'sus'.
Eh si cu tanti bucatar... day dreaming alta poveste... it`s show time :X

| arrriadna a răspuns:

Salut. Nu pot sa spun ca sunt FOARTE iritata de prezenta anonimatului. Inteleg ca unele intrebari sunt puse din "strafundul intimului" si unii oameni tin la intimitatea lor, cat ar fi ea de "virtuala". Inteleg si punctul de vedere al "stejara". E cam aiurea pe un site de intrebari si raspunsuri sa interzici unora sa puna intrebari, nu?
Dar si in virtual ca si in realitate, sunt oameni pe care "atat ii duce mintea" si/sau nu au nici bun simtz.
Intitdeauna mi s-a intamplat la cursuri sa observ pe cineva care facea nota discordanta. Dar, profesorii erau intelegatori si spuneau "prin ei ne dam seama ca ceilalti au inteles cum sta treaba"...
Eu as face o categorie speciala pentru fata aia cu retzetele ei, ca am trecut prin toate fazele de la amuzament la ironie si stare neplacuta laughing)
Trebuie sa recunosti ca nu toate intrebarile anonime sunt "de naspa".

| LightBlue a răspuns:

Avand in vedere ca e gratis sa-ti faci cont si dupa parerea mea nu`ti vede nimeni e-mail`ul eu zic ca ai dreptate. 5 minute! si macar asa stim si cine da raspunsuri cu limbaj obscen ca sa-i putem suspenda!

| Altu a răspuns:

Pe mine ma termina produsele de cofetarie de inainte de '89. Se trezeste dupa 20 de ani ca se faceau prajituri. Intreaba reteta la toate de care'si aduce aminte, nu primeste raspuns dar nu'i nimic. A doua zi de la capat. A treia la fel. Nu stiu de ce nu se da un ban pe IP la asemenea oameni nedumeriti. Daca n'ar mai sta pe site poate ar avea timp mai mult sa umble prin cofetarii.
Cat despre intrebarile anonime in general, ideea in principiu e buna, cu o mica rezerva in ceea ce piveste inrebarile foarte personale, pe care nu'ti vine sa le intrebi logat (respectiv raspnsuri foarte personale, uneori trebuie sa fii anonim ca sa fii sincer).

| catthshshshs a răspuns:

Am pus si eu o intrebare de genul acesta.Si la fel, au fost persoane care mi-au dat dreptate.Raluca ar face un mare bine site-ului si utilizatorilor daca ar interzice userii anonimi. Am citit de nu stiu cate ori intrebari puse la misto sau cu caracter obscen.Problema este ca nu stii pe cine sa banezi, nu ai un user concret! As aprecia daca s-ar lua masuri...Nu se mai poate asa.

| tim a răspuns:

Dar si membru sa fi, tot poti pune intrebari cu anonim, deci tot nu am scapa de ele. eu zic sa-i toleram si pe anonimi, ca daca e o intrebare obscena, aiurea, oricum sarim peste ea nu?!

| JennyBerry a răspuns:

Nu gresesti, Romania e democrata nu-i totalitara. In trecut, cineva te-ar fi bagat la zdup pentru confesiunile tale. Pace si noroc!

| ionela_1354 a răspuns:

Salut.Ai dreptate sunt mulţi anonimi pe aic! Deşi poate că sunt si răspunsuri folositoare.Nu ştiu ce să zic. Faceţi cum credeţi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Alex, am observat si eu acest,, fenomen", dar hai sa ne gandim un pic:unii au prieteni care le stiu numele de pe site si se jeneaza cu intrebarile si raspunsurile lor, asta e singura explicatie, nu poti sa ii opresti sa puna intrebari asa, desi ar putea sa -si faca cont si sa posteze ceea ce vor cu un nume fie el cat de mic!