Nu cred ca te aresteaza careva, deoarece nu are nici 1 drept, plus ca pun pariu ca ma da si la stiri daca fac acest lucru
@sergiu iti doresc succes. Depinde de oras (ma refer la marimea lui si cat de bine esti cunoscut). Eu unul, m-as risca dar cum ma cunoaste aproape tot orasul (din vedere cel mult jumate din oras), as fi de rasul lumii si al strazi pe care stau. Eu iti doresc succes si poate te vad la stirile de la ProTv. Oameni din romania inca nu sunt deschisi spre lucruri noi (nici macar alea pozitive).
Proiectul free hugs e foarte ingenios si foarte umanist, insa in tarile unde oamenii sunt civilizati si destul de deschisi la minte. nu cred ca va tine la noi. oricum iti doresc multa bafta si daca vei reusi ma inclin in fata ta!
Eu incerc duminica asta sa fie vreme frumoasa, voi filma si apoi voi chema si 1 post de televiziune sa ma filmeze, sper sa ma dea si la stiri.
Astfel voi vedea daca Bacauanii sunt niste oameni prietenosi.
Foarte taree... abia astept sa vad ce iese.de la mine deja ai o imbratisare.>
Hey, buna idee...eu sunt din bacau, banuiesc ca o sa fie ft tare, unde te voi putea gasi? banuiesc ca in centru pe la parcul trandafirilor? ast detalii:*
Si inca ceva...sunt sigura ca cei de la noi din oras vor reactiona super ok! chiar se vor distra in sensul bun
Voi fi in Parcul Cancicov, duminica acum data 28 iulie 2009.
Sper sa fie vreme frumoasa
A zis cineva cica m-ar ridica politia imediat cum ca fac miting, cum naiba sa fac miting, credeti ca as fi saltat de politie
DeeaDeiutza15 întreabă: