| Gangsta43 a întrebat:

Buna ziua ma gandesc sa ma duc la tara in aceasta vara si ca sa nu ma plictisesc doresc sa imi cumpar ceva nu stiu ce anume ma gandesc la o consola dar care xbox ps3 psp wii sau ma gandesc sa iau in calcul un aparat foto va rog spuentimi care mi le recomandati de ce si cat de costisitoare sunt dau fundita si voturi pentru toate raspunsuriile.

Răspuns Câştigător
| umbro a răspuns:

Eu as recomanda sa iei un laptop si sa bagi jocuri in el daca ai bani asa nici un ps3 nu ar fi rau si cu aparatu foto nu ai ce face... dupa parerea mea

2 răspunsuri:
| Gabytzu97 a răspuns:

Cel mai bun este aparatul foto, deoarece iti poti aduce aminte de peisajele de acolo si de locurile pe care le-ai vizitat.
Daca ai telefon, nu mai trebuie sa cumperi nimic, doar sa ai pe telefon si camera foto, sa fie cam de 3megapixeli sa se vada imaginile clar.

| izuka_2844 a răspuns:

Tias recomanda calculatorul mai ales daca ai net acolo pentru catnd te plictisesti deschizi calculator si te joci sau ce faci de obicei tu pe calculaator asta e treaba ta aparatu foto doar daca esti pasionat de fotografi dar mai bine e calculatorul sau ai putea xbox dar daca ai net e mai bun calculatorul deci funditabig grin