anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua numele meu este Mihai si de multa vreme ma framanta o chestie. Cand eram mic ma jucam cu papusile am copilarit mai mult cu fetele... bine vorbesc si cu baieti, dar multi imi zic " ai fata si trasaturi cam de fata " si "ai vocea de fetita" m-am saturat de la un timp sunt afectat de aceasta chestie mie imi plac fetele adica nu sunt genul de baiat care zice " uite-o paia ce fund are " eu plac o fata dupa cum ma simt in prezenta ei. adica cat timp stau cu ea si ca vorbim deschis. (Am 14 ani ) eu vreau familia alaturi de o fata nu vreau sa fiu gay crying nu mai rezist tot nu imi iese din cap chestia ca ' oare sunt gay'? Va rog dati-mi un sfat nu cv de genu pshiolg crying Pasiunea mea este cantatul mi-as dori un vitor in muzica... eu nu joc fotbal.

Răspuns Câştigător
| Nujjjjjjjjghf a răspuns:

Frate, nu esti, nu ai cum.
Am un prieten care se juca cu papusile cand era mic, si a ajuns un baiat matur, nu este nimic doamne...
Nu-ti face griji, si mie imi zic uneori, dar ii ignor pe aceia. Si nici nu ma afecteaza.
Bafta! Ai sprijinul meu!winking

4 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

N-are nimic daca esti gay. Lasa haterii sa vorbeasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

+Pasiunea mea este muzica ...Si nu imi place fotabalul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PAi ar trebuie sa te duci la un control psihologic si lasa copii sa vorbeasca, cocalari si oameni retardati sunt la tot pasul. P.S : Nu e nimic daca esti gay

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ai spus ca-ti plac fetele, nu neaparat fundul sau ceva, ai spus ceva de genu' ca-ti place comportamentul. Daca ai trait mai mult ca o fata, adica mama te-a tinut mai mult ca tata. Deci nu e vreo problema ca ai stat mai mult cu mama, si chiar daca nu ai stat atat de mult cu ea, nu-i nimic daca te porti asa, nu esti gay daca-ti plac fetele. Si chiar daca ti-ar placea baietii, care-i problema? Stiu, nu prea e normal, dar trebuie sa te porti cum vrei tu, nu cum vrea societatea.