Nu lua in seama injuraturile. Poate ca mama ta este bolnava si n-ar fi rau s-o consulte un medic psihiatru.De cand a aparut fenomenul?
Acum 2 zile, si dupa cate am inteles, mama mea nu e bolnava...dar nu stiu ce are, a devenit agresiva si rea deodata.
E nemulţumită de viaţa pe care o are.Cel mai probabil a fost singura soluţie. Aşteaptă să se calmeze şi încearcă să vorbeşti iar cu ea.Fii tu psihologul de care are nevoie. Spune-i că o înţelegi, asta îi va da putere să meargă mai departe.Arată afecţiune şi nu are cum să-ţi întoarcă spatele.
Probabil este stresata. Încearcă sa vorbesti cu ea, sa o linistesti, sa vada ca are pe cineva alaturi. Ar fi bine sa o întrebi daca are vreo problema. Nu are cum sa înjure fără motiv. Daca vorbesti cu ea, o iei in brate si o linistesti, sigur o sa-si revina. Are nevoie de sustinere morala.
Hei nu stiu ce e cu mama ta. Am mai vazut o femeie la noi in Tulcea ca mergea pe strada mergand singura si injurand de mama focului nu stiu pe cine. O fi avand ceva...
Stai linistit! Parintii au si apucaturi de nebuni.Nu e nebuna, oricum.Da, e un mare pacat sa injuri in apropierea sarbatorilor. Poti sa vorbesti cu mama ta si o sa se calmeze. Sper ca ti-am fost de folos.Sarbatori fericite si multa sanatate! :*
Am vorbit cu ea si ma injura de morti, ce sa fac?