| whatevernvm a întrebat:

TPU!
Cum vi s-a parul Evaluarea Nationala de anul acesta? La ce ati gresit? Ce nota credeti ca luati?happy

11 răspunsuri:
| Elena97M a răspuns:

Eu la functii sintactice x_X. Sincer nu stiu la ce sa ma astept, depinde cum imi vad profesorii compunerile: din stanga sau dreapta laughing astraight face O sa iti spun ce nota o sa iau abia vineri happy
Apropo, ce ai pus la subordonata aia?

| whatevernvm explică (pentru Elena97M):

Am pus subiectiva, insa se zice ca era ori subiectiva, ori predicativa. Pe barem zice subiectiva, deci m-am scoslaughing Tu ce ai pus?

| Elena97M a răspuns (pentru whatevernvm):

Tot subiectiva. Dar daca acolo scrie subiectiva asa sa puncteze. A zis cineva ca propozitia e subiectiva la nivel de clasa a 8-a si predicativa la nivel de clasa a 12-ahee hee

| Stefbr a răspuns:

La propozitie straight face sper sa iau peste 9 crying

| Guess00 a răspuns:

Poi eu am gresit la enumeratie mam grabit ca... si la pron personal am zis ca e reflx da nu scade mult
ynnh asa am pus si eu reflexiv in loc de personal

| Ynnh a răspuns (pentru Guess00):

Să sperăm că luam notă bună happy

| whatevernvm explică (pentru Guess00):

Pai ce enumeratie ai scris?happy

| Ynnh a răspuns:

Păi... eu cred că iau 9, 9 laughing. Am scris pronume reflexiv în loc de pronume personal. Acum, dacă profesorul îmi apreciază compunerile, n-ar trebui să iau mai puțin de atât happy.

| melania35 a răspuns:

Eu la subordonata am pus predicativa dar era subiectiva...offsad

| mady15delili a răspuns:

uite aici e baremu de corectare http://www.hotnews.ro/......are.htm... uiatete la ce ai gresit:*Sper ca ti-am fost de ajutor

| whatevernvm explică (pentru mady15delili):

Pai stiam de baremul de corectare il citisem de cand a aparut. va intrebam pe voi unde credeti ca ati gresit sa imi fac o idee.