| adrianus_8235 a întrebat:

Buna ziua TPU de cateva zile calculatorul meu merge tot mai greu si cand dau sa scaneze Antivirusul 2011 AvG imi da 800 si ceva de chesti rosi dar nu vreau sa instalez windows-ul ce pot sa fac? (dau fundita celui mai bun raspuns
)

4 răspunsuri:
| eugenl a răspuns:

Pai ti-a gasit virusi...mai da-i o scanare direct de pe net cu Bitdefender online scan...si apoi fa-i o defragmentare si curata hardul.

| cosmy1993 a răspuns:

Aaa pai chestiile alea rosii sunt virusi.iti recomand sa dezintalezi Antivirusul 2011 AvG si sa iti pui acest antivirus http://www.eset.ro/download/index.php pentru ca acesta iti elimina automat virusii si ca sa iti fie mai usor iti recomand sa descarci eset nod 32 antivirus versiunea 4. daca nu te descurci uite id meu de mess cosmypt.mult succes

| adrianus_8235 explică:

Poi si cum fac defragmentar?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Încearcă în felul următor: Descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi toti viruşii gasiti din Carantina, dupa ce i-ai selectat dai Sterge tot. Dupa aceea poti sa dai si o curatare, intrand din Start/All Programs/Accesories/Sistem Tools si dai Disk Cleanup si de asemenea o defragmentare intrand tot asa si dand Disk Defragmenter. Succes si numai bine!