Buna, depinde...ies la plimbare cu prietenele, ma plimb cu bicicleta, cu rolele, citesc o revista, ma uit pe diferite site-uri interesante, merg la shoping, stau in pat si ascult muzica; ma intalnesc cu prietenul, dar cum e la lucru ziua, doar seara ne vedem si duminica ne vedem ziua.
Mai fac ceva treaba pe acasa daca e ceva de facut, ma uit la tv, stau pe site-ul TPU.
Depinde de stare, acum ca a venit vacanta mai merg la neamuri, la strand, la prietene si in diferite locuri, vizitez locuri noi.
Depinde si de vreme cum e, uneori cand e vremea ploioasa sau friguroasa prefer sa stau in pat, sa mancanc ceva bun si sa ma uit la tv.
funda?
Eu plec la tara dupa ce ma examinez la teorie in caz ca imi spune ca am de asteptat o luna de zile pentru examenul de conducere cu camionu, si asa fac de fiecare daca ca sa nu ma satur acasa fac treaba si mananc sanatos la tara.
Iesi cu prietenii la piscina sau dormi la cea mai buna prietena a ta. Fa farse la telefon. Nu ai rude la tara? bunici... ceva? Convingei pe parintii tai sa mergeti in drumetii la munte cu cortul. Dar ideea e ca atunci cand te plictisesti trebuie sa petreci mult timp cu prietenii si sa va distrati. Sper ca o sa poti alege ceva din ideile mele :*...SUCCES!
Poti iesii cu prietenii la suc, in oras, la plimbari, cauta-ti o activitate placuta. eu stiu. Sper ca te-am ajutat :*
Depinde de cati ani ai dar eu mereu nu ma plictisesc cu aceasta activitate!
Ai putea sa de distrezi batandute cu apa cu prieteni tai sau iesind in parcuri.
Insa poti sa incepi sa practici un sport distractiv care sa iti ocupe timpul.
Inventeaza multe posibilitati, noroc!
Iesi cu prietenele in parc si flirtati cu baietii; o sa va distraiti; sau plimbati-va cu bicicleta, rolele; fa niste exprimente culinare
Sunt de la tara, nu am parc, nici role!
Adunati prietenii si da un party
uita-te la un film horor alaturi de prieteni
du-te la o discoteca intr-o seara alatur de prieteni
iesi seara in sat la o barfa
du-te la plaja
si lista continua asta fac eu la tara in vacanta insa ce conteaza e ce vrei tu sa faci
FunKesha întreabă: