Pfff...am vazut o gramada de filme horror imi plac la nebunie.
incercati: Autopsy, Candyman, The Shining, The Omen 666, Saw[1, 2, 3, 4, 5] este si 6. da' ala inca nu l-am vazut.deci nu-ti pot spune daca-i fain sau nu. da' banuiesc ca e.
The Exorcist, One Missed Call, Dying Breed, The Exorcism Of Emily Rose, Darkness Falls, Casa Celor 13 Fantome...
cred ca ajung.nu?
Ceva horror? Chemati-ma pe mine
Pai, avand in vedere ca sunteti fete va iau mai incet : Grudge 1, 2, 3 (de preferat 1 si 2 sa le urmariti, asta daca va tine) sau Shutter 2004 (2004 anul aparitiei, sunt mai multe variante pe net, dar cel din 2004... e dat dracu`, de mult nu am mai vazut un asa film ).
Nah...ca m-am uitat ieri si la saw 6 hh. a avut loc petrecea? cum a fost? (sau inca nu?)
Sunt foarte interesante filmele de groaza.
Iti recomand : Saw 1, 2, 3, 4, 5, 6. The Gravedancers, Autopsy, Buried Alive [ asa nu e chiar groaza, groaza ], Ghost Month...
Poti cauta pe cinemarx sau cinemagia! Acolo iti va da lista cu filme din fiecare gen.
Si eu imi fac o petrecere in pijamale in curand, o sa fie prima pentru mine.Eu cu prietenele o sa ne uitam la The ring, cu Samara, eu l-am vazut dar ele nu.Deci poti sa te uiti la asta
Andrei1027 întreabă: