Este usor sa cauti pe google! Scrie acolo "harta tarii X" si ti-o va arata.Sau "distanta de la X la Y". Noi nu stim ce anume vrei din Europa, ca daca apare harta totala a Europei, va fi cat un purice o localitate, si nu vezi nimic! Asa ca ia-o pe bucatele!
Cel mai usor cu google, scrii numele orasului unde vrei sa ajungi, si alegi raspunsul unde iti arata harta orasului respectiv, il deschizi si in stinga ai o optiune unde scrie cu poti sa ajungi. scrii orasul de unde pleci si iti arata exact traseul pe unde treci si Km. daca nu reusesti trimite-mi un mesaj cu numele orasului unde vrei sa ajungi si de unde vrei sa pleci si-ti scot eu harta.
Vezi aici http://andrian.ro/de-toate/sony-map-harta-rutiera-a-europei eu asta il folosesc
Hello
Intra pe google si scrie google earth
ca e cel mai bun
si are intreaga harta a lumii
Http://gps-online.webshow.ro/
Poti cauta in ce tari si ce orase vrei tu si din tara si din toata lumea iti spune distanta in km si timpul aproximativ pe care il faci cu masina si iti spune exact pe unde treci si unde virezi.
Bafta!
Pai cred ca google earth map o s iti fie de mare ajutor...
sper ca te-am ajutat...
fundita? pls:*
Pe google maps iti arata timpul si traseul exact cel mai scurt drum pana unde vrei u sa mergi
BcR2013 întreabă: