| TheGrooveStreet a întrebat:

Bunaa!, Ma uit de ceva vreme pe net la serialul naruto shipudden si am o nelamurire thinking stie cineva cine esti TOBI din Akatsuki? Pt. ca unii zic ca este Madara Uchiha si alti zic ca este Obito Uchiha.[Fundaa!"]happy

46 răspunsuri:
| Muhab a răspuns (pentru OnnyMady):

V-om afla asta... oricum 1 raspuns este corect obiti sau izuna... ambi s-ar potrivi bine cu infatisarea lui tobi

| mihaimos3 a răspuns:

Eu nu cred ca este fratele lui madara deoarece madara ia scos ambii ochi fratelui sau

| necivilizat a răspuns:

Obito uchiha. cititi manga mai atent

| Alexandru_Baciu_1989_21dw a răspuns:

Tobi nu poate fi obito deoarece in anime, in episodul in care tobi se lupta cu konan, tobi foloseste izanagi si isi pierde vederea ochiului stang ( astfel avand doi ochi) iar obito i-a dat ochiul stang lui kakashi

| BiancaDuta a răspuns:

Tobi e Obito! Pe bune! astazi s-a aflat!
www.mangahere.com/manga/naruto

| VladTeRupe a răspuns:

Da... Tobi nu e Madara e Obito si jumate zetsu de oarece cans s-a luptat yodaime cu tobi i-a rupt mana si sa topit precum zetsu alb si in plus obito nu a murit (a vazut cineva?)obito nu are ochiul stang tobi nu are ochiul stang (daca ati fi fost atenti Sharinganul este un blestem daca nu il inlocuiesti orbesti si practic din unele episoade ati observa ca este o creatura cu 2 sharinganuri si 2 lipsa daca le iei pe cele 2 ai scapat ) si asta dovedeste ca tobi e obito jumate zetsu alb aa si madara are parul lung, obito scurt, si daca o lom cronologic cand tobi a facut kyuubi kakashi era anbu i-ar obito ar fi trebuie sa fie tot la fel
OBITO=TOBI

| InnaBinna a răspuns:

Obito Uchiha a fost un coechipier cu kakasi pe vremea cand kakasi era un copil si il aveau ca sensei pe al patrulea hokage. Acesta a murit intr-o misiune in timpul celui de-al treilea razboi ninja iar pentru a-l salva pe kakasi i-a dat ochiul sau stang fiindca ochiul stang al lui kakasi a fost ranit in lupta, deci Tobi este de fapt Madara Uchiha unul dintre cei doi intemeietori al satului ascuns intre frunze. Sper ca te-am ajutat :*:*

| LionelMessi10 a răspuns:

Tobi e Obito.In Shippuden Naruto ii sparge masca lui Tobi si e Obito.

| UchihaMadaraTheB3st a răspuns:

Uita-te la episodul 139[Misterul lui Tobi] si vei vedea cine este uchiha madara.Din pacate Tobi este obito.Sa iti explic.Pe cand madara era pe moarte il gaseste pe obito.Il invata toate tehnicile si secretele pe care le stia, si il face pe obito foarte puternic incat poate continua planul Ochiul Lunii.In manga arata ca, Kabuto il invie pe madara, iar acesta sparge Edo Tensei[doar madara si cu itachi au reusit sa sparga Edo Tensei]Dupa ce sparge Edo Tensei merge si se bate cu cei 5kage, atunci face Susanoo forma evoluata.In timp ce Madara se lupta cu cei 5 kage, Naruto se lupta cu Tobi, unde Naruto domina.Ii sparsese si masca. Dupa un sir de intamplari Madara se duce unde era Tobi si ia jumate din chakra vulpii cu 9 cozi si jumate din chakra bestiei cu 8 cozi si face Bestia cu 10 cozi care nu era asa puternica deoarece avea doar jum de chakra a ultimilor 2 monstri.Si lupta finala va fi intre Naruto si Sasuke sau Naruto si Madara

| Andreiutza_Deea_1995 a răspuns:

In primul rand! Stiti si voi cand obito s-a sacrificat pentru Kakashi si l-a rugat sa ii i-a un ochi sharingan. Madara l-a observat strivit de piatra si l-a salvat! A avut grija de el! Kakashi si Rin erau atacati! Obito ranit asa cum era el i-a dus sai salveze! Kakashi l-a vazut si a omorat-o pe Rin. dupa ce a omorat-o a lesinat laughing obito s-a dus la rin si a luat-o in brate. A inceput sa-i curga mult sange din ochiul ramas ( sharingan ). De atunci si-a pus masca aia portocalie si si-a pus numele de tobi... Intr-un episod din naruto shippuden imediat dupa lupta intre itachi si sasuke tobi=obito l-a salvat pe sasuke si si-a aratat putin fata era obito. in alt episod mai naruto shippuden intr-o lupta cu kakashi si tobi, naruto era intr-o inchisoare facuta Yamato cu stilul lemnului si tobi era imobilizat tot de stilul lemnului. Kakashi vorbea cu Tobi=Obito iar in acel episod tobi= obito ii spuse lui Kakashi :
,, Kakashi, vreau decat sa fiu intreg din nou!,,
Adica isi vroia ochiul de la kakashi
inapoi.
In episodul 599 manga Naruto ii sparge masca cu rassengan-ul lui si kakashi si naruto au aflat cine este de fapt tobi

PS: Masca in s-a transformat in alb cu abele gauri la ochi si cu 3 firguli pe ea stiti voi pentru ca i-a luat un rinegan de al lui nagato!

Funda? :*

| Andreiutza_Deea_1995 a răspuns (pentru Muhab):

Deci in primul rand tobi = obitoo pentru ca obito nu a muri
a fost slavat de madara

| Inovssakura a răspuns:

Ba eu nu mai inteleg nimic sunt exact ca ala din reclama cu hemoroizii: tineti hemoroizi in cutie? Eu nu mai inteleg nimic rolling on the floor)).Eu stiu ca obito a murit intr-o misiune ca kakashi dandu-i Sharingan-ul si era clar cu kakashi nu avea cum sa supravietuiasca era un bolovan gigantic pe jumatate din el. Si apoi am auzit si eu ca obito este tobi da nu inteleg tobi se comporta cam..nush cum sa zic nu pare a fii obito. Si apoi ca tobi este madara uchiha si apoi ca de fapt madara uchiha l-a salvat pe obito de la moarte. Dar nu stiu daca in anime sunt lucrurile lamurite. Nu m-as apuca de citit manga dar cand am vazut ca sunt asa confuza poate ar trebui...dar mai mistoo e animul.

| NeedLast a răspuns:

Tobi = Obito. In ziua in care i-a dat sharinganul lui kakashi madara a venit si la salvat folosind celulele primului hokage si i-a dat ochiul lui drept.

| Inovssakura a răspuns:

Madara uchiha nu e pentru ca in razboi madara uchiha a fost reinviat prin edo tensei adica madara uchiha murise demult. Sub masca lui asa zisul tobi se afla obito uchiha care de fapt nu murise in avalansa. Dupa cum stiti pe jumatate din corpul lui era o piatra uriasa asa ca el a ramas cu semne pe jumatate de fata. Kakashi a crezut ca a murit dar de fapt madara l-a salvat. Am citit manga dar sunt si eu putin confuza pentru ca am vazut in manga cand obito s-a enervat cand a vazut ca rin murise era in spatele lui madara uchiha foarte batran si nu stiu de ce se luota cu zetsu. Deci nu inteleg ce cauta madara uchiha in razboi prin edo tensei. Deci e un mister

| Florian_Alin_1991 a răspuns:

Tobi este Obito din Akatsuki(se pare ca cel mai bune il cunoaste Zetsu)Madara ii este doar.mentor.Tobi a fost pus de Madara sa se dea de drept.el pentru ca Madara sa ii surprinda pe toti

| Obito05 a răspuns (pentru Florian_Alin_1991):

Wow. intrebarea e din 2010, si tu raspunzi in 2016. pe atunci deja era clar ca e obito pentru ca deja ii sparsese masca si aflase. nu mai avea rost sa raspunzi laughing