| Addaaa99 a întrebat:

Bunaa.; x ce faceti? eu ma plictisesc, auziti, dati-mi si mie niste idei ca sa nu ma mai plicti. sunt singura. adica cu catelul meu. dar, nu sunt acasaa sad si ma plicti. pan dimineata. Mai tarziu imi fac parul cu placa; x iar pe urmaa...
RASPundeti voi nuh? stiu ca ma veti ajuta :* si de aceea va iubesc! cine vrea id sa discute. mesaj
P. s DOAr fete; x paa.

3 răspunsuri:
| IndescribableChild a răspuns:

Sterge sms din telefon. faci ceva bun de mancare, mai citesti o revista, incerci sa iti amintesti cum ai cheltuit toti banii in 3 zile laughing
P. S faza cu banii.la asta ma gandesc, cum straight face
Succesuri! IndescribableChild

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Daca imi permiti si chiar daca nu laughing tongue dreseaza catelu sa dea limby rolling on the floor laughing saracu cred ca se sinucide laughing

| Bloomy a răspuns:

Aaa laughing si eu mi-am indreptat parul mai inainte laughing chiar daca acusi ma culc blushing, pai eu m`as uita la un film in locu tau thinking sau as decupat reviste love struck sau as cauta pe youtube melodii la care apar si versurile si as canta love struck, m`as juca cu catselu love struck, as bea ceva thinking, as fuma niste tigari pe balcon day dreaming. si cam atat. dupa toate astea m`as culca big grin blushing