Eu merg la pensat de vreun an asa ce sa spun. eu platesc 10 lei [ dar pretul variaza. de la chiar 5 lei pana pe la 15 lei daca mergi la un salon de fite]. cosmeticiana stie ce face.adica te penseaza in functie de forma fetei. nu trebuie tu sa iti faci griji pentru asta. oricum ea nu se apuca de pensat pana nu te consulta si daca ai o anumita pretentie o poti spune. de ex pe mine dupa ce ma penseaza ma lasa sa ma uit in oglinda sa vad daca e totul bine si ma intreaba daca nu le vreau mai subtiri de atata. dar intotdeauna am fost multumita din prima. UNDE. la orice salon
Buna! Intr-adevar daca te duci la salon sa te pensezi vei avea sprancenele aproape perfecte pentru ca tine cont de forma fetei si pe langa asta ii explici si tu cum vrei.eu stau in constanta si am fost la salonul daciana si pot sa zic ca mi le-a facut cum doream eu. iar pretul difera, de exp eu dau 8 lei insa poti ajunge si la sume mai mari.
Sincer te sfatuiesc sa mergi sa te pensezi la salon, macar sa vezi cum este.paa
Eu cand m`am pensat prima data, am mers la salon si i-am explicat cum vreau sa mi le faca.
Au iesit foarte bine, si am fost multumita.
mi-a luat 8 lei doar pensatul, nu am vrut sa mi le si vopsesc.
Hey.la salon penseaza fain. dar sa-i spui cat de subtire vrei sau na ce forme sau ce vrei tu. e fain poti sa te duci fara nici o frica si apropo depinde si la cine mergi sa nu mergi la vreo "desteapta" care nu stie nimic.
In primul rand depinde in ce oras locuiesti, pensat gasesti la orice salon ce are si cosmetica, tipele de acolo pot sa te sfatuiasca cu iti sta bine, naturale[mai groase] sau subtiri, arcuite etc. La un salon de cartier poate sa te coste in jur de 10, maxim 15 RON.
Si eu sunt din Craiova si ma pensez la salon avatar de pe st petre ispirescu
Cea care te penseaza te face asa cum vrei tu : subtire, gros, deci nu ar trebui sa iti faci problemne din cauza asta. Eu ma pensez mereu la salon si sunt foarte multumita. M-am pensat cu penseta, cu ceara si cu ata. Pensatul cu ata este cel mai bun. Nu doare mai deloc, iti confera o forma foarte faina :X, nu dureaza mult si dupa un timp firele de par se vor rari. Pretul este in jur de 15 lei pensatul cu ata si pensatul normal 5 sau 10 lei in mod normal. Eu iti recomand pensatul cu ata. Nu stiu de unde esti tu, eu sunt din Timisoara si merg la Amira. Bafta! :*