| Gabytsuu a întrebat:

>Bunaaabig grin< tuturor cine ma ajuta sh pe mine cu cateva statusuri gen "»Imi zici ca e gOlan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeSte pe mine" dau funtitza sh folositor love struck mersi:*

Răspuns Câştigător
| Casiana_1672 a răspuns:

Uite aici cateva happy

CAUTA`MA!chiar si cu cea mai banala scuza dar. Fa'o! straight face

Retine ca doar roata se intoarce . Nu si timpul ! winking

Am ramas marcata,am ajuns sa cred ca .nu te voi uita niciodata sigh ...

Da`mi timp sa invat sa merg singura din nou...sa invat din nou ca decat eu contez...

• Trece pe langa el , si nu O intereseaza !

...Indiferent de ce vad ochii inima nu va uita! ...

Poate ar fi fOst altfel daca ar fi stiut s`O iubeasca•

• Peste Orice suparare as da , as rade in fata ta sa nu simti durerea mea winking

Nu te poti abtine si nu il poti uita,Il iertai mereu chiar daca iti gresea! winking
Da . Mai am acelasi vis , dar Oare iti mai pasa ? Oare iti mai amintesti de noi ?

Si te'as cauta...dar sincer. imi e teama straight face

Nu-mi place când cineva e pe cale să-ţi spună ceva , iar apoi îţi spune "Nu mai contează".

Credeam in tine mai mult decat in mine!Ti-am dat tot dar n-a fost de-ajuns pentru tine!

• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit!Am facut multe greseli!Dar pe toate le’am platit

O să te-njur,O să iau droguri non-stop,O să te-nşel, o să te jigneasc.Însă tu iartă-mă de tot!

• Ma gandesc fOarte seriOs sa plec . Dar sunt persOane care O sa imi lipseasca . •

Si da, m’a durut. Era de stiut ca iar am de pierdut.

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !

pentru unu sunt permisa...pentru restu interzisa ;x

Ea este o minune,este a ta; si poate de aceia tu esti cel mai fericit om de pe Planeta!

O dată trăim ,o dată murim, şi doar o singură dată avem parte de dragoste adevărată.

Ma innebuneste zambetul tau. Cand sunt cu tine simt ca zbor deasupra unui nor.

Nu visam vreodată,că mi se va întimpla: să întîlnesc iubirea,minţile să-mi ia!

Baietii la care ne gandim se impart in doua categorii: baietii care ar trebui sa ne placa, dar nu ne plac, si baietii care nu au niciun motiv sa ne placa si totusi ne plac winking

mi spuneai ca sunt copilaroasa ...Iarta-ma dar copilul asta nare timp de`o relatie serioasa !

Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.

Ochi reci de gheaţă, suflete clalde le ard...Dacă laşi s-apară sentimente, clar, deci slab !

Atat am asteptat , sa vad daca intelegi ca poti sa ai tot ce-ti doresti daca stii sa alegi.

Te voi astepta ,voi fi aici de te vei intoarce,te iubesc fie ca vrei sau nu iti place.

Nimic nu e asa cum pare, orice prostie de-a ta ma doare . oh go on

Mult prea multe voci aud si-as vrea sa se termine. Nu-nteleg, doar o voce-mi spune "Vei regreta" ...si ma-nfioara faptul ca e vocea mea.

Am ars ce-a mai ramas, zic doar cuvinte simple. Încerc să-i fac să înţeleagă că n-o să mă schimbe!

Singuratatea te transforma intr-un egoist.De asta inca lupt cu mine insumi.sper sa rezist .

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

hai sa va spun care e secretul meu am fost dulce si voi fii mereuwinking

Frumusetea este marea putere umana.

Doar înţelegerea te face ca să rezolvi problemele

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.

Cum vorbesc, sau cum ma comport, nu conteaza, atitudinea ta FALSA nu ma impresioneaza. Eu simt ca tot ceea ce fac e bine, si niciodata n-ai sa poti schimba ceva din mine.

Privindu-te pe tine vad viitoru` din mine

Erai neputincioasa in fata sortii,cautai lumina prin tunelul mortii,te-am ajutat sa urci pe scara societatii,in schimbul prieteniei si al loialitatii...

Vei ajunge sa ma auzi,pana si atunci cand tac ! S-a terminat cu fata buna, s'a dus dracu` orice drac

Perversitatea le-a intrecut pe toate...Acum te rog,stai si tu deoparte`

Dincolo de cuvinte sunt sentimente infinite . love struck

E acelasi baiat pe care l-ai intalnit, acelasi baiat ce l-ai facut fericit, acelasi baiat ce il iubesti si l-ai iubit.

Barbatul ideal este afumator, abautor si afemeiat.

Că dacă tu ignori tot ce te-nconjoară, asta nu înseamnă că o sa dispară!

Eşti gândul meu bun, când mă ascund in fum şi spun că poate o să am cu tine un final de drum!

Cică visele se sting de parcă le scoţi din priză.

Lasă la o parte problemele tale toate , trage incă un fum şi lasă-te pe spate .

Visele sunt ruinate, s`a cam dus speranta. De aceea nu voi mai iubi, ca sa nu`mi complic viata !

Am început să delirez. Atmosfera e de vis. Urc mai sus. Tot mai sus. Am ajuns în Paradis.

Iubeşte-mă, urăşte-mă ! În ambele cazuri ti-e gândul la mine !

Miros iarba şi o las să-mi fredoneze delirul, norii aleargă că mă contopesc şi le pierd şirul !

Nu există bun simţ doar bună purtare . Nu există dragoste , doar senzaţie de ataşare. Nu există motive doar întrebări fără răspuns. Nu există linişte doar şoapte spuse pe ascuns !

Fă ce tre’ să faci că ştii că o să ajungi dincolo de nori . Cineva ţi-a dat aripi dar te-a lăsat să înveţi singur să zbori !

N-am o inimă care să mă frământe. Dar, dacă o aveam, era trecută prin foarte multe !

Vreau să fie primăvară în sufletul meu, că e toamnă da. Am un suflet gol plasat aproape de sol. Viaţa mea e frumoasă, dar am un moment nasol.

După un fum simte şi el senzația , că noi preferăm tentația , oricare ar fi destinația.

Şi ştii că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Şi multe lucruri acum nu mai au rost.

Se grabeşte s-ajungă dincolo de ploi, dar pâna atunci mai înfruntă furtuni şi noroi.

Că mergi în față sau în spate, Încearcă să trăiești cu maximă intensitate. Să nu te schimbi chiar dacă vântul bate.

• Sa incepem cu inceputu`... De azi promit ca o sa sterg trecutu` . Incep o viata noua.

Stiu ca uneori e prea tarziu sa lupt de una singura,nu stiu!Esti atat de departe.un final fericit,din povesti neterminate!

Dur' zici? Stiu si io si tu `:]] ca nu poti fi ce vrei sa areti nici macar in vise ! straight face

Orice` baiath Cand o vede x' . In seCunda dOi se pierde ` ;]

E prea evident sa poti nega ! happy

Am invatat ca trecutul' si circumstantele ti'ar putea influenta viata. straight face

Acum privesc in urma si mai vreau puppy dog eyes acele momente cand te adOram ! love struck

Pentru ca te iubesc :* Merit mai mult straight face Nu crezi ?! :d

Nu-ti mai manjii fata' cu lacrimi de iubireee =x Nu-mi cere sa te iert :* . Stii ca nu-mi sta in fire :d

Nu stiu' cum suna :* dar fericirea mea consta in a fii impreuna ;>

Desi trebuia sa aleg . Eu cred c-am ales corectt ! winking Mi-am bagat ****'n vorbe si tOtul era perfect ! love struck Gresitt sau Negresitt straight face Nu ma intOrc, Promitt ! :*

Atitudine rebela ! love struck Atitudine de Cartier . Nu ma schimb , raman la fel ! ♥

O ultimă lacrimă curge acum. Voi încerca să aleg doar drumul cel bun; voi încerca să uit tot ce odată a fost, amintirile acum rămân fără rost.

cum pot să ascund fiecare lacrimă ce-mi cade pentru că am crescut. Cică acum sunt mare, iar câteodată nu-mi permit să arăt cât de mult mă doare.

Niciodată nu vei ştii cine sunt, ce gândesc, ce visez, ce cred, ce iubesc sau ce urăsc.

Vă țineați de mână şi ea plângea, iar tu priveai în ochii ei de fată rea.

Şi zici aşa "Las` că trece, nu te supăra!" E băiat bun, o să îşi revină el cândva!

Începe să te placă, dar preferă să tacă – pleacă când te supără mereu. Îi pare rău că n-are tupeu, să vorbească, să spună că ţine la tine, d-asta tot pleacă, d-asta tot vine.

Aş face tot fără regrete. Nu mă joc, în joc sunt sentimente.

Şi vreau să uit. Rup pozele, pierd visele. Astăzi mă rup de toate.

Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi.

Sunt sătulă de tine, sătulă de noi. Stai, nu pleca ! Ia şi trecutu’ şi căraţi-vă amândoi !

Trăieşte clipa că e drumul către rai. Nu e timp să îţi pară rău de nimic, numai o viaţă ai…

Să nu-mi spui că limita-i cerul când sunt urme de picior pe lună!

Sunt momente rare, de pus în ramă. Viaţa n-are mâini! Dar uite că-ţi dă câte-o palmă!

Nu am de gând să mă agit pentru ce zic alţii, şi nici nu am de gând să ofer mai mult decât primesc . Ce e al meu,e al meu.Ce e al tău nu mă interesează!

Orice film, prietena sau carte sa itsi povesteasca despre mine inca o parte!

Sper ca te-am ajutat :*

4 răspunsuri:
| คℓεxą a răspuns:

Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;| Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]

^^ diStantSa` invinge` sperantSa ultima m0are` chiar` si atunci` cand' sentimentuu` doare t0th gaSesthi O` scaparee!` ^^

mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc`.

>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o."#

[[. Te fasje ` tarfa ` cine nu t pw0ate ` avea `;> Eu iti ` voi` spwune `aSja `talk to the hand " I used ` to call` you super ` girl \; d/ ]]

[[ Deschide ` ochii`batting eyelashes ´º Fa o mica analiza ´º >; d ´ Cum se strang ´ banii la cheta b-) ´ Cand stai d v0rba´ cu 0 shatena. sj0` bruneta ´! love struck

Oriunde ´ai fi ´love struck. Oriunde ´ te-ai afla ´;;]. Nu vrei ´ decat o domnisoara ´ care seamana ´ cu Ea! smug :* ´.

Imi zici ´ca sunt ´ tentaTsie ´;] ´ Cand iti fwtsi ´ tarfele ´ nu simTsi nici0 ´ senzatSie. talk to the hand ´ Cand eSti cu ea ´ ma visezi ´ pe mine;> ´ Ai putea ´sa ma ai ´;;] Dar ´ nu te Tine [-x ´.;*!

Lumea vorbeste ´ prostii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte;-j ´, Numai ´ tu poti ´ vedea dincolo ´ de cuvinte!;* ´.

^^. ºAzi ´ open your`º eyes;;] ´, ºexact ca`nº filme love struck ´. Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ >; d.; x Dorinţele sunt pe gratis >;] Eu Nu!; x

Viata` se` cOmpliCa` totul` e `parfum`si` va` anunT` de`acum`Caa` nimeni` si` nimiC` nu`o` sa-mi` stea` in` drum`

Am fost ´ educate intr-o :* lumwe dura talk to the hand ´ Detinem v0cabular day dreaming´ Necesar s ´ te fwtem in gura! >big grin < ´.

♥.´Stii ca nu stau ´ talk to the hand Dupa n0r0k;;] ´ Si daca vreau ´ :*! sa iaSa ´ fum smug Stiu unde sa dau foc :d ´.`♥

♥´Vreau talk to the hand sa-tSi 0fer :*! ce tsi-am pr0mis love struck Vreau smug! viata talk to the hand tha reala day dreaming ´. Sa fwie :*! dwe ´ vis >; d < ♥

Dåk ´åi nevoie smug Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin talk to the hand Nu-ti fåce griji oh go on ´!

● Eå nu se ´ compara cu restul ´ e tot ´ ce åi visat´ Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o deå peste cåp´! love struck

●Ssi dåcå el´ nu 0 så`mi måi sSpunå´ " n0åpte bunå´ " : ●

● Zilele trec´ så må Ssc0tSsi´ din kp´ tSsie ´greu smug. Påkt ´cå sunt prietenå prietenului´ thåu don't tell anyone! ●

Ca sa fi fericita iti trebuie putine lucruri! Important e sa le ai! Iar eu le amlove struck"

Iubeste-o pana mori. Ca o fata ca ea nu gasestide doua ori!smug"

Si mi`e dor sa ma pierd in ochii tai day dreamingsi mi`e greu,doare azi mai mult ca ieri cryingvreau sa pot sa dau timpul inapoi vreau sa stiu ca ramanem amandoi

E doar o Fatã cât se poate de obișnuitã Care nu are absolut nimic Special. Are zile în care pãrul îi stã ca naiba. și zile în care aratã Extraordinar happy

Cu toate faptele, ea va fi cea care n-o să-ţi întoarcă spatele.

"SooFLETh de` CUopil, LaCrYmY de` adult Sh` eSentzah tare, asta e fEtYtSza Care te-a ridiCat | MeReW| in piCioare`?

. este greu sa spui ce e imposibil, deoarece visul de ieri este speranta de azi si realitatea de maine"

●Arată`i că o iubeşti, nu fii prost ● Pune`ţi draq şi tu o dată inima în folos`!●""

| Casiana_1672 a răspuns:

GeoFracture... Daca nu`ti convine taci... Nu ne intereseaza[sau cel putin pe mine] parerea ta! Hai wave

| alexshobyx a răspuns:

Adica tu vrei statusuri de pitipoanca? inspirate din pozele de la urmatoarele site-uri www.cocalari.com www.facebou.ro

| TropicalStorm a răspuns:

Awci mama sau strans manelistii aici laughing). frate astea's statusuri de pitiponceala, cocalarism laughing. eu am unu preferat: "Trompy strangete de oua da sa ploua da sa ploua, dane jet-ul tau de roua da sa ploua da sa ploua laughing"