| poechce a întrebat:

Bunăăă!
Îmi spune şi mie cineva cu ce colind se merge azi [ 24.12.2009]?
Am auzit la unii copii că. Florile Dalbe, la alţii Steaua sus răsare.

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Stiam ca dimineata se merge cu "Buna dimineata", si spre seara se merge cu "Florile dalbe". Maine se merge cu "Steaua sus rasare".happy

12 răspunsuri:
| Gabry a răspuns:

Eu stiu ca, pe 24 se merge cu "Buna dimineata la Mos Ajun"!
Sarbatori fericite!happy

| Flav a răspuns:

Cu oricare. Ahhh, ce useri sunt din Galati sa le dau adresa ma colinde si pe mine. Ador sa fiu colindat, imi aduc aminte ce fel eram si eu cu cei din fata blocului si ce fel umblam.
Acum sunt mare.dar...si anul trecut am fost cu colindul!

| poechce explică:

În dimineaţa de 24 se merge cu acel colind.
Seara chiar nu mai ştiu cu ce se merge.

| skydriver a răspuns:

La noi(Prahova) se merge cu "Craciunul"! Pur si simplu cete de colindatori, vin, iti dau buna dimineata, daca nu sunt somnorosi iti zic si un colind scurt, iar ca rasplata primesc covrigi, nuci, mere, dulciuri! Partea proasta e ca nu prea mai vine nimeni de ceva timp incoace(comoditate, parinti idioti care nu lasa copii sa plece de acasa) si uite asa se pierd traditiile in Romania!

| poechce explică:

Nu de dimineaţă, ci seara!
Mă scuzaţi, am uitat să precizez acest aspect.

| anad a răspuns:

Cu colindul se merge in ziua de ajun dupa masa (dupa ora 12 am )copiii si seara -noaptea, uneori pana la ziua, tinerii. A doua seara merg cu colinda cuplurile casatorite iar a treia seara merg batranii.Asa era traditia colindului.Se canta orice colinda stii sau care iti place tie.

| skydriver a răspuns:

Bine orele intre care se colinda variaza de la zona la zona! la mine se merge dimineata, intr-un oras de langa mine se merge seara, intr-o comuna se merge in cursul zilei! important e ca se merge pana la urma pe 24dec de la 0. 00 pana la 23. 59 tongue!

Răspuns utilizator avertizat
| c0rn3l1uss a răspuns:

3 Pastori.

| BuBuLyNa a răspuns:

La mine sa mers cu "Domn, Domn sa-naltam" fiecare cum a vrut.Am auzit mai multe colinde alegetiva si voi una care va place mai mult acum in anii nostri nu mai conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu laughing cared cu cu florie :X

| Alin_2237 a răspuns:

Domn, Domn sa-naltam