Daca ai imprimanta color acasa, ii poti face cadou un tablou in caresa se afle o poza cu voi doua. va puteti face poze cu telefonul mobil, le descarci pe calculator, tragi o poza care tii se pare tie ca este cea mai frumoasa o pui intr.o rama foto o daruiesti. va fi un cadou de neuitat
Incearca sa faci diferite muci, pentru a castiga cativa banutzi.sh cumpara-i un colier, sau o bratara, sau ce stii ca ii place( e mama ta trebuie' sa stii ce-i place). ar fi bine daca ai castiga banii de la altcineva. o ruda sau nu stiu. nu de la ea sau imprumuta-te in cel mai rau caz.
Pai ai putea sa strangi bani pana atunci si sa-i cumperi ceva foarte ieftin ca pana la urma gestul conteaza
Pai acum 2 ani i-am facut mamei un buchet de flori din hartie.am facut 5 trandafiri.si i-am infasurat in hartie creponata.si acum un an am cusut un iepure.nu e greu.doar il umpli cu vata si cosi materialul
Nu te costa nimic.probabil hartia creponata daca nu ai acasa.dar e ieftinarestul sigur ai prin casa.
Buna! Apuca-te sa gastesti bani prin casa si sa-i iei, sau sa imprumuti de la cineva sau sa lucrezi pentru cineva cum ar fi sa ii faci curat sau sa-i plimbi cainele, dar mai bine este sa imprumuti de la prieteni vreo 20 de lei.Asa este cel mai bine, apoi cand ai banii ii dai inapoi.
Buna deci poti sa incepi:
1:dimineata sa te trezesti inaintea iei si sa ii pregatesti un mic dejun cum ar fi clatite sau ochiuri cu sunca, paine prajita si ceai
2:poti sa ii compui o poezie.ar fi foarte special
3:poti sa ii spui doar ca o iubesti si ca tii mult la ea dar nu ai avut bani sa ii cumperi ceva
4:poti termina cu o ciocolate[cred ca ai 2 lei sa ii iei una.
sper ca te-am ajutat
succes
funda?
Buna am un raspuns pentru intrebarea ta
trezeste-te de dumineata pune pe o tava niste trandafiri si fai micu de jun si ureazai tu prima la multi ani;-)
Heii eu mamei mele i-am cumparat o rama foto si am pus o poza cu familia. I-a placut foarte mult. Nici nu e scumpa. rama in jur de 7 lei si poza 1 leu
Yurisa întreabă: