| IonelaaaS a întrebat:

BunaTPU! Curand e ziua tatalui meu, ce as putea sa ii cumpar? Face 40 de ani big grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva de băut... doar nu-i cumperi flori...

| violetflyer a răspuns:

Creme, sa nu crezi ca numai femeile le adora. Tatal meu are o geanta plina cu tot felul de creme: una de zi, alta de inrosirea pielii, alta de pete pe fata, alta de dupa ras, alta inainte de dus, alta dupa dus, alta de piele aspra etc.
Daca e prea scumpa sau nu, atunci poti face o cana cu orice desen vrei. Iei un marker, desenezi pe sticla sau portelan, il pui la cuptor pentru. 30 min. la 150°C si gata, nu se mai sterge niciodata. Mai vezi pe youtube, foarte tare te va ajuta. Cuata canalul "Mitú Network" si vei vedea mii de idei. Succes!

| ahaahaahaaha a răspuns:

Un parfum barbatesc, ceva set de lame de ras..., sau daca vei fi atunci langa el va fi cel mai frumos cadou

| NascaTudor a răspuns:

Poate nu e asa bun depinde si de el happy daca de obicei glumesti cu el si vrei sa ii faci si un fel de farsa cauta pe internet si fa comanda la actibild pentru masina gen cild on bord numa sa scrie "old man on bord"

| CiorbaGabryel a răspuns:

Un parfum, si cred ca ar trebui sa ii faci un tort si apoi chiar ca este un cadou perfect, sper sa iti fii fost de ajutor!