Incearca prin comportamentul tau sa-l faci dependent de tine.Atunci el iti va marturisi daca te place.
Cum sa se supere, din cauza ca ii zici ca il placi? nu cred ca are de ce sa se supere, daca nu risiti nu sti ce ar putea sa fie intre voi. Sau vorbeste cu o cineva sa-il intrebe daca te-ar placea si vezi ce raspuns da iti dai seama dupa tonalitatea vocii lui cu frica si cu rusinea mori de foame, in acest caz pierzi ceva ce doresti sa ai, nu lasa altele sa ti-l ia
Daca nu risti nu castigi! Daca dupa cea i-ai spus si nu vrea sa ramaneti macar prieteni daca nu mai mult inseamna ca nu te merita si nu iti este cu adevarat un prieten. Bafta!
Salut! Am 12 ani si vreau sa-ti spun 3 lucruri: 1) Daca ii spui nu o sa ai nimic de pierdut.adica, daca te place va spune DA(si vei sti), daca nu te place va spune NU(dar vei sti). 2) Daca nu-i spui nu vei sti daca si el vrea "sa fi cu tine" 3) Daca nu-i place de tine... ce sa spun, mai sunt baieti pe planeta. PS: Asa am patit cu 2 fete=>i-am spus primei, dar ea a zis ca nu e interesata, dar a doua a fos de acord. ---daca ii spui nu vei pierde nimic
Risca! poate si el te place si nu are curaj sa-ti spuna. daca ti prieten o sa te inteleaga Bft!
Nu ii spune
Ar fi cea mai mare prostie din vita ta! Ial pe ocolite! Date pe langa el! Afla mai multee. Fal sa te placa petrece mult timp cu el.Si ai sa vezi ca o sa mearga!
Pai...mai demult si mie mi. a plk de un foarte bun prieten, si am facut prostia de ai zice ca. l plac, el m. a respins, iar eu am suferit ff mult din cauza asta, dar acum e bine, ca suntem amici
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: