| ριтιкαα a întrebat:

BUunnaa tpuuu big hug

Vreau si eu niste status Asa mai in spiritu craciunului. Si niste status mai crazyy nu der raz mai nebunee asalaughing statusuri sa fielaughing)

Dau funditaaa>big grin

Răspuns Câştigător
| DolsePapusik a răspuns:

Pai unele nu sunt statusuri dar...
Fie ca Ajunul Craciunului sa aduca in sufletul tau bucuria nasterii lui Iisus si sa-ti lumineze intreaga viata! Craciun fericit!

Iti doresc ca lumina sfanta aparuta in Ajunul Craciunului sa-ti aduca in suflet o Sarbatoare eterna! Craciun fericit!

O data cu muzica frumoasa a colindelor, fie ca acest Craciun sa-ti aduca numai armonie, bunastare, pace si prosperitate, atat tie, cat si familiei tale!

Se spune ca in seara de Craciun fiecarui om bun i se implineste o dorinta, dar tie iti doresc implinirea tuturor dorintelor, pentru ca esti un om extraordinar! Craciun fericit!

Azi cu stramosii cant in cor colindul sfant si bun, caci in seara asta s-a nascut Hristos, Mesia cel luminos! Laudati si cantati si va bucurati! Craciun fericit! Mai multe urari aici -
Mesaje si urari de craciun

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie.
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
* Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
* Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!
* Craciunul e credinta,
Craciunul e speranta,
Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
* Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
* Din lumina sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
* De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!
* Iti doresc sa ai parte de un Mos cat mai darnic si sa gasesti sub brad cel mai frumos cadou! O seara minunata cu colinde si clopotei!
mesaje de craciun amuzante

* L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

* Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

* Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit

* Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

* Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

* Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

* Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI
* Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit!
* Sa fii iubit(a)! Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit.
* Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
* Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?
* Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.
* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!
* Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
* De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun.
* Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!
* Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in kp un sak q bani si un bilet q La multi ani.
Craciun Fericit ! " spus in mai multe limbi

* Italiana – "Buone Feste Natalizie"
* Japoneza – "Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto"
* Coreana – "Sung Tan Chuk Ha"
* Lituaniana – "Linksmu Kaledu"
* Norvegiana – "God Jul"
* Poloneza – "Wesolych Swiat Bozego Narodzenia"
* Portugheza – "Boas Festas"
* Rusa – "Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva is Novim Godom"
* Sarba – "Hristos se rodi"
* Slovaca – "Sretan Bozic" sau "Vesele vianoce"
* Galeza – "Nollaig chridheil huibh"
* Sarbo-Croata – "Sretam Bozic. Vesela Nova Godina"
* Slovena – "Vesele Bozicne. Screcno Novo Leto"
* Spaniola – "Feliz Navidad"
* Suedeza – "God Jul and (Och) Ett Gott Nytt ?"
* Turca – "Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun"
* Ukrainiana – "Srozhdestvom Kristovym"
* Vietnameza – "Chung Mung Giang Sinh"
* Iugoslava – "Cestitamo Bozic
Sarbatori fericite !

1.Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2010! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !

2.Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa avem un 2010 asa cum ni-l dorim!

3.Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

4.Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

5.In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

6.Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

7.E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

8.Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

9.De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
De craciun pentru iubirea ta !

1. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

2. Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit!

3. Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni … de Sarbatori!

4. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!

5. De fapt tu aduci magie in fiecare clipa vietii mele.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2010 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.

6. Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.

7. In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta… Te iubesc si vreau sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!

8. Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… Nu e nimic mai imbietor.
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

star
Din cer curgea neaua minunata si cumpana din ani se apropie cu pasi repezi, de la un an la altul, moment in care iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun !
star
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "Craciun Fericit!"
star
craciun hazlii

happy 1. Aseara l-am prins pe Mos Craciun in timp ce imi punea cadouri sub brad, si datorita faptului ca nu am vazut bicicleta mult dorita m-am dus la sania lui trasa de renii magici si i-am lasat o amenda pentru excesul de viteză.

happy 2. Nu-i de mirare ca tata iar nu a primit nimic de Craciun, daca umbla cu fete rele …

happy 3. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! Craciun Fericit !

happy 4 . Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
happy 5. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul! Fundita !

0 răspunsuri: