| NoOName a întrebat:

Bwna sora mea are 10 ani sh ma tot scaie la cap cum sa isi epileze parul de pe picioare ce metode creteti ca ar trebui sa foloseasca stiind ca ea e mica sh sa se epileze ehh... ceva manual are cam multisor par

6 răspunsuri:
| Alessandro a răspuns:

Bună.
E clar că e prea mică pentru așa ceva, dar dacă insită, recomand crema epilatoare. Pentru ceară e prea mică, pielea e prea sensibilă la vârsta aceasta pentru ceară, așa că cel mai bine-ar fi cu cremă epilatoare.
Totuși, ar fi bine să mai aștepte, măcar până pe la 13 - 14 ani.
Pa-pa.

| enverhoxha a răspuns:

Aşa de păroase sunt româncele că au nevoie să se epileze de la 10 ani? Înseamnă că le depăşesc cu mult pe italience.

| DerFinne a răspuns:

Buna happy la un salon de infrumusetare te duci la cosmetica happy acolo o va epila cu ceara traditionala (care doare mai putin) si se va rari din ce in ce mai mult happy funda?!

| vvvvvvvvvvvgffffffffffffffffffgvbgf a răspuns:

@Silviu51, nu intereseaza pe nimeni ce spui tu acolokiss.

| VutcariovEmilia a răspuns:

Salut! eu nu cred ca ea ar trebui sa se epileze la o virsta atit de frageda. Dupa epilare parul de pe picioare va deveni mai aspru.

| silviu51 a răspuns:

Prima data epileaza greselile de ortografie si de exprimare, nu se scrie cu : nu stiu si alte asemenea, probabil sora ta deja este matura ca vrea sa se epileze, voi nu aveti parinti sa va educe, dati ingropi, bine ca aveti pc-uri, telefoane scumpe si alte nazuri, cand ajungeti la varste mai mari, nu o sa stiti cu ce se mananca painea!