Fiecare clasa e mai grea ca cealalta de inainte.Pentru ca e un nou nivel, o noua treapta dar cu munca si ambitie ti se va parea usoara.Trebuie sa faci tot posibilul sa inveti, usorul vine de la sine.
Pai mie mi s-a parut usoara. dar ai sa ai fizica cu viteza densitate etc toate porcariile.romana gramatica de a5-a dar la literatura demonstratii de balade poezii etc.mate triunghiuri multe o. o si ceva nou la algebra. franceza faci trecutul(la verbe)si poate mai inveti ceva cuvinte despre h mut etc. engleza multa gramatica.biologie ai sa ai zoologie(animale). geografie :geografia europei si e chiar faina. tehnologie :multe chestii nefolositoare despre lemn ceramica etc. si ti-am spus in mare parte.multe chestii noi. daca ai sa inveti si nu o sa iti pierzi timpul o sa fie chiar usor. ma rog depinde si ce profesori ai. succes
Buna
mie clasa a VI-a mi s-a parut usoara
mai ales la biologie... e foarte frumos
o sa ai in plus fizica. dar la inceput e usor la fizica
sper ca te-am ajutat
Daca inveti nimic nu este greu.
Incepe fizica, dar daca ai ceva cunostinte de matematica te descurci.
Succes
O zi buna
Aniledă
Clasa a VI-a este cea mai usoara clasa.in clasa a V-a trebuie sa inveti numere intregi si mai multe in clasa a VI-a e doar repetitie a tot ceea ce ai facut... funda ?
Mie clasa a VI mi s-a parut usoara, a fost mult mai bine decat intr-a V-a. Ar fi mai bine daca n-ai mai asculta pe nimeni, pentru ca foecare are pareri diferite, fiecare a trait clasa a 6-a diferit asa ca nu mi se pare normal ca toti sa spuna "este greu" sau "este usor". Asta depinde de profesori, de tine, de colegi, cat si de alti factori.
Poi nu prea greu.fizica e frumoasa la inceput sunt numai teorii dar e si logica cu formule daca ai ambitie vei trece peste! este frumos intra vi-a.
O sa fie mai greu decat in a V-a. Ai fizica in plus si in a V-a profesorii au fost mai indulgenti.
Dar nu te speria daca inveti si iti vezi de treba ta totul va fi bine si usor.