Am citit Ordinul secret al fetelor de pe Strada Caramel, dar ţi-aş recomanda colecţia Pantalonii călători. Despre 4 adolescente, cum se îndrăgostesc etc.
Nu am auzit de ele, dar prima suna cel mai bine. Spor la citit si poate apuci sa le citesti chiar pe toate pana incepe scoala.
Toate trei sunt faine.Am citit cate ceva despre fiecare pe net.De ce nu incerci sa le citesti pe toate?
Sau citeste prima pagina a fiecarei carti in parte sa vezi care te atrage mai mult.
Ma duc si eu sa mi le cumpar :X
P. S : Incearca si Slam (Nick Honrby) sau Familia Puhoi...sunt la fel de interesante
Am citit si eu cartea cu fetele de pe strada Caramel. E putin plictisitoare. Cea mai buna mi se pare "Cartea Minciunilor"
Salut:*! Eu am citit"Ordinul secret al fetelor de pe strada caramel"si nu am putut sa o las din mana. Cel mult 3 zile iti ia sa o citesti. Dar cum au zis si altii, de ce nu incerci sa le citesti pe fiecare? Toate au titluri interesante si sunt sigura ca te vor captiva si o sa le citesti in 2 saptamani. Poti incerca si seria"Amurg"pentru ca sunt deosebite.Eu le-am citi pe toate in 10 zile. Serios. Poate le poti imprumuta de la cineva daca vrei si nu le ai. Sper ca te-am ajutat si spor la citit si la scoala:*!
P. S si eu am 13 ani
Ordinul secret al fetelor de pe strada Caramel asta suna bine!
Eu cred ca pe asta as citi. o! Dar deja citesc una "Zori de Zi"
anonim_4396 întreabă: