| Seiran a întrebat:

Că tot mi-a venit inspiraţia ~

Voi credeţi în extratereştri sau e doar o tâmpenie inventată? O____O

Şi DE CE [nu] credeţi?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Pai sincer, nu stiu ce sa zic.big grin Adica nu stiu, cu siguranta este cineva si pe acolo. Dar nu cred in chestii din alea cu "ne invadeaza extraterestrii ajutoooor!" tongue Adica, e posibil sa se intample candva...happy

| SamSon a răspuns:

Eu cred ca exista, adica pana la urma si ei sunt tot un fel de fiinte, pentru. noi sunt nistel ciudati, probabil ca si noi suntem tot la fel pentru. ei, orice e posibil

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da eu cred. Daca noi existam atunci de ce nu ar exista si alte fiinte in univers?

| Alexutza6755 a răspuns:

Oamenii inventeaza chestii pentru ca nu au ce face.Eu una nici nu ma gandesc sa cred in extraterestri.
Sper ca ti-am fost de folos.

| Andarock a răspuns:

---> Normal. Mi se pare imposibil ca Pamantul sa fie singura planeta care contine viata din univers. Chiar daca s-ar descoperii o planeta cu dovada ca contine viata, nu s-ar stii daca contine si viata inteligenta dar oricum daca ar contine si viata inteligenta e logic ca acele fiinte sa nu se numeasca ca specie extraterestrii. Pentru specii de pe alta planeta noi suntem extratetrestrii cum ei sunt pentru noi.

----> Numai bine! puppy dog eyes

| EmaS a răspuns:

Eu cred ca extraterestrii sunt acei ingeri cazuti care au curvit cu fetele oamenilor si se intruchipeaza in zilele noastre ca extraterestrii.

Întrebări similare