De ce sa aleg o femeie sa ma reprezinte cand ma pot reprezenta singura. nu sunt printesa, nici bogata nici model dar pot gandi de una singura.pana la urma totul se reduce la subiectivism nu? ca tot tu alegi persoanele
Fie suntem niste pasnici si nu vrem lupta crancena-ntre specii,fieeeeee ne-am uitat la "Project Runway", sezonul 8, in care tinerii aspiranti,de cum au intrat in competitie, au primit o provocare: sa scoata fiecare din geamantanul cu care venise de acasa cea mai tare piesa din tinuta,cea reprezentativa.A fost macel,caci fiecare a scos ce a avut mai bun,mai drag,mai personal,crezand ca va impresiona audienta( o esarfa norocoasa,un pantalon Dolce&Gabbana,etc.)Apoi comisia a spus: ok, dati celui din dreapta voastra haina si fiecare sa faca alta piesa de imbracaminte din ea, in cateva ore. Jale mare...sa vezi cum intrau foarfecele...nimic n-a ramas netransat din ţoale.
Ce-am invatat eu din "Project Runway"? ca nu scoti din geanta niciodata sa expui ce ai tu mai tare,riscul sa-ti fie descusut si croit dupa alt tipar e maxim.
Totusi,ma risc si as alege-o pe Eve, partenera lui Wall.E. Pur si simplu e perfecta pentru Wall.E, singurul si cel mai uman locuitor al Pamantului.
Pai in primul, eu zic ca barbatii nu sunt mai buni cu nimic decat femeile si nici femeile nu sunt cu nimic mai bune decat barbatii. Toti ne putem purta frumos, putem vorbi frumos, ii putem ajutat pe oameni, ne putem aranja, etc. Asta nu tine de sexul fiecaruia, ci de personalitata, mentalitatea fiecaruia. Si stii? Vorba aia : "Nu exista padure fara uscaturi", deci nu toti barbatii sunt frumosi, destepti si de vreme acasa, asa cum nici femeile nu sunt. Reprezentanti din ambele "specii" ca sa zic asa, au dovedit ca sunt inteligenti, ca au voce, ca au talent la dans, etc. Reprezentaii acelorasi doua specii au dovedit ca pot fi parinti buni, ca`si pot invata copiii in ce consta viata. Sper ca am fost destul de explicita. Salut:*.
roxana_9288 întreabă: