| GPA a întrebat:

Ca tot veni "vorba"...

Exista telechinezie? Poți "citi" gândurile persoanei? Poți să vezi prin ochii acesteia?

Te naști cu acest "har"?

Răspuns Câştigător
| SpKH a răspuns:

Nu, dar poti face interpretari ample. Nu doar pe baza mimicii, ci si, cunoscand bine persoana, poti citi intentiile sale sau starie. Nu gandurile, in sens explicit=)

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu sunt convins.
Femeile din familie au harul de a "vedea" cand am ceva bani in buzunar.
Negresit, imi cer EXACT atat cat am la mine, fara nici o diferenta de un banut. crying

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, nu poți citi gândurile cuiva. Dar le poți bănui, fiindcă anumite chestii se simt.

| RainmakerX a răspuns:

Personal nu pot dar exista multe persoane care afirma ca daca duci un anumit stil de viata atunci le poti dezvolta caci, teoretic puterile astea sunt in tine.

Acum nu stiu sa-ti spun clar daca sunt adevarate sau nu caci nu sunt atotstiutor si nici nu am incercat sa ma calugaresc sau sa-mi schimb exagerat modul de viata pentru a afla.

Răspuns utilizator avertizat
| missfatadelatara a răspuns:

Da, normal.

Chiar acum îți pot citi gândurile.

În mintea ta îți spui că trebuie neapărat să-mi dau funda.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

'Telekinezia este un fenomen paranormal care presupune influenţarea unor elemente pur fizice (spaţiu, timp) fără intervenţia unui element fizic. Telekinezia poate fi folosită pentru a muta ori a modifica starea fizică a unui obiect'

Deci din definitie, nu poti citi gandurile altcuiva.
Si nu, nu exista. De 50 de ani exista o oferta prin care poti castiga 1 milion de dolari daca dovedesti sub conditii controlate, intr-un laborator ca ai puteri telechinetice. Deci nu a fost demonstrat nimic, e doar o nascocire sau ipoteza precum calatoria in timp in viitor

| YellowAngel a răspuns:

Am auzit multe povesti despre aceste lucrui, dar mi se par povesti.

| Thegurl a răspuns:

Oamenii se nasc cu puteri pe care nici ei nu isi dau seama ca le au, deci ar putea fi posibil

| Ionitadavid a răspuns:

Nu cred