| sym0nyck a întrebat:

Cadouri de Mos Nicolae pentru nepotica mea de 11 luni. jucarii sau hainute?( ca de dulciuri e prea micuta. nu stiu ce as putea sa ii iau) va rog sa imi dati un sfat. maine e ultima zi si trebuie sa ii iau ceva happy mersi:*

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Hainutele-i raman repede mici, dar o jucarie ii va ramane pana o sparge, sau se satura de ea, adica mai multe luni decat o hainuta pentru. varsta ei. Am experienta de la terorista din poza de profil. Cumpara-i o jucarie cu luminite, sa apese pe butoane, sa cante, ca astea incanta copii. Sunt placute cu butoane cu animale, care intreaba cipul respectiv: "unde-i vaca?" si trebuie sa apese copilul pe butonul in forma de vaca, si spune: "corect, acum unde-i porcul?"... Sunt si cubulete cu acre poate construi ceva, baghete de printese cu lumini care se invart si canta,... Sunt atatea. Au in alte tari magazine uriase numai cu jucarii de toate felurile, de nu-ti mai vine sa iesi din ele. happy

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Jucarii de plus, ca sa nu fie tari, covrigei siliconici pentru ros - ajuta la cresterea dintilor.

| lencikk a răspuns:

O jucarie desigu.nu ceva care se strika repede. poti sa ii iei ceva care canta si se misca deorece le place mult mult de tot si le atrage atentie.hainutele imediaat ii raman mici.este si asta cu jucaria din silcon pentru dintisor o idee. dar presupun ca are.si nu toti le accepta.sora mea nici nu sa jikat canva cu aia

| maria1992 a răspuns:

Salut! Ai putea sa ii iei o jucarie din aceea tip papusa bebelus, sunt foarte apreciate de copii. Dar si ceva hainute cu imprimeuri amuzante ar fi potrivite pentru cadou. Succes la cumparaturi!

Răspuns utilizator avertizat
| emoboy a răspuns:

Haine si jucari de plus sa orice jucari dar pe care nu le poate inghiti.

| udarb a răspuns:

Pai... jucari ar fi cel mai frumos pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.roby88.info Hainute jucarile ar fi un plus